[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hill's historie

 

Flere dyrlæger fodrer med Hill's end med noget andet foder

Hill's foder er udviklet af en dyrlæge, og det har det bedste ry blandt dyrlæger. Dyrlæger har tillid til os, fordi de ved, at alt vores foder er omhyggeligt sammensat af dyrlæger, og at vi kun bruger de allerbedste, klinisk testede ingredienser.

Original K/D Can  

Hill’s første hunde- og kattefoder

Dr. Mark Morris var en fantastisk dyrlæge. Dr. Morris mente, at pleje af hunde og katte skulle tages lige så alvorligt som pleje af mennesker. Derfor åbnede han den første dyreklinik for familiens hunde og katte. Inden da havde dyrlæger for det meste behandlet større landbrugsdyr, arbejdsheste og hunde.

Dr. Morris gennemskuede, at der var en forbindelse mellem dårlig ernæring og sygdomme hos hunde og katte, hvorfor han fremstillede et foder, der var langt bedre end hvad, der ellers fandtes på markedet. Virksomheden startede i det små, hvor Dr. Morris og hans kone selv fremstillede foderet til deres patienter.
     
Buddy and his owner  

 

Buddy. Første Hill's Hund

Vendepunktet for Dr. Morris kom, da han mødte en blind mand ved navn Morris Frank. Franks højtelskede førerhund, Buddy, led af nyreproblemer, og han kontaktede Dr. Morris for at se, om han kunne hjælpe ham.

Dr. Morris vidste, at meget af det foder, man kunne få til hunde og katte dengang, indeholdt en masse salt for at få det til at smage bedre, hvilket kunne beskadige nyrerne. Derfor begyndte han at udvikle foder med lavt saltindhold, meget smag og masser af næring.

Foderet kom til at hedde Hill's Prescription Diet k/d™, og blev Hill’s første foder til hunde og katte. Det gjorde, at Morris og Buddy fik mange flere gode år sammen. Derfor tænker vi på Buddy som den første Hill’s hund nogensinde.

 

Din hund eller kat kan også blive en Hill’s hund eller kat.

Vores hunde- og kattefoder er stadig sammensat af dyrlæger, og giver fortsat hunde og katte og deres ejere mulighed for at få mest ud af livet sammen. Vi tror på, at hvis du fodrer din hund eller kat med Hill’s, så vil de kunne leve et længere, sundere, lykkeligere liv.

(Fotografiet af Morris Frank og førehunden, Buddy , er ejet og venligst udlånt af The Seeing Eye, Inc.)

 

[ ↑ skip to content ↑ ]