[ ↓ skip to navigation ↓ ]

A commitment to quality
and safetyProduktudvikling

Over 150 veterinærer, fødevareforskere, laboranter og Ph.d. ernæringseksperter ved Hill’sTM udvikler Science PlanTM og Prescription DietTM dyrefoder for at tilgodekomme din hund eller kats behov, både når den er rask og når den er syg. Hver ingrediens bliver analyseret, inden den bliver tilføjet den mad, din hund eller kat spiser. Vi analyserer vores produkters ingrediensprofil for mere end 100 næringsstoffer for at sikre at din hund eller kat får den stramme og præcise formulering, den har behov for.

Råvareleverandører

Vi undersøger hver ingrediens via mikrobiologisk, sensitiv, kemisk og fremmedlegeme test for at give dig ro i sindet, når du fodrer din hund eller kat. Kun de råvareleverandører, hvis faciliteter lever op til de stramme kvalitetsstandarer for råvarer, bliver godkendt af Hill’s. Hver eneste lokation hos råvareleverandørerne bliver kvalitetssikret separat for at sikre ensartethed i ingredienskvaliteten.

Produktfremstilling

Produktets kvalitet bliver konstant overvåget og elektronisk dokumentet vha. et online kvalitetschek igennem hele fremstillingsprocessen. Vi udfører årlige kvalitetsystemkontroller i alle fabrikker for at sikre, at vi møder de høje standarder, dit kæledyr fortjener. Vi forlanger overensstemmelse med Good Manufacturing Practices (GMP) og American Institute of Baking (AIB) standarder, så dit husdyrs mad bliver produceret under rene og hygiejniske forhold.

Det færdige produkt

Vi laver afsluttende daglige sikkerhedskontroller på al Hill’s Science Plan og Hill’s Prescription Diet hunde- og kattefoder. Al Hill’s dyrefoder bliver skannet for metal og andre fremmedlegemer, før det sælges. Alle færdige produkter bliver fysisk kontrolleret og testet for indholdet af vigtige næringsstoffer, før de bliver solgt, for at sikre at dit kæledyr får et ensartet produkt fra pose til pose.


 

 

 

[ ↑ skip to content ↑ ]