[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Pleje af den voksne kat

Vi ved alle, hvor kræsne katte kan være. Få mere at vide om videnskaben bag den nøjagtige ernæring, og hvad der gør den så vigtig i forhold til at holde din kat i topform.

Nyttige tip

Alle katte er unikke og i ejerens øjne det smukkeste dyr, der nogensinde har gået på jorden. Sådan skal det være. Men hvordan fanger du den specielle ånd og personlighed hos din kat på et billede? Den gode nyhed er, at et billigt digitalkamera har gjort det nemmere end nogensinde… Teknikken til at tage et enestående billede af din kat er meget lig den, du vil bruge til at tage et hvilken som helst naturbillede - enorm tålmodighed; fleksibilitet omkring lys og eksponering; opmærksomhed om dyrets følelser; samt en masse 'skud'! Med et digitalkamera betyder antallet af billeder du tager ikke noget, så du kan bare 'skyde' løs.

Få mere at vide

Adfærd

Nogle katte er meget kræsne omkring deres vand. Selvom du giver katten frisk vand til hele dagen, kommer den løbende i det sekund, du tænder for vandhanen.

Få mere at vide

At leve med andre kæledyr og familiemedlemmer

"Say hello to your new sister!" Bringing a new kitten into the household is a special and exciting time for all the family... except potentially for your current cat! Regardless of how good-natured your current cat is, she's still a cat and is therefore instinctively very territorial and aware of her place in a strict social pecking order.

Få mere at vide

Sundhed og velvære

Katte elsker katteurt. Og urten er fuldstændig sikker - der er intet deri som kan skade din kat.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]