[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Har din kat en følsom mave?

Katte kan have en følsom mave og være tilbøjelige til at udvikle fordøjelsesproblemer. Der er en række symptomer, som kan tyde på, at din kat har en følsom fordøjelse. Disse kan være mere eller mindre hyppige opkast, tarmluft, ildelugtende eller tilbagevendende diarré. Årsagen til disse symptomer kunne muligvis være et foder, som ikke er letfordøjeligt, eller kunne skyldes andre årsager. Hvis din kat lider af et følsomt fordøjelsessystem, vil den dog under alle omstændigheder have nytte af et foder, som specielt er sammensat, så den kan nyde et aktivt og sundt liv.

Hill'sTM Science PlanTM Sensitive stomach indeholder kvalitetsingredienser, såsom æg, kylling og ris, som er let fordøjelige og derved sikrer en optimal optagelse af næringsstoffer. En skånsom fordøjelse fremmes ved en optimal balance af letfordøjelige proteiner og fedt og en unik sammensætning af fiberholdige kilder for et sundt mave-/tarmsystem. Denne specielle diæt for en skånsom fordøjelse bidrager også til en glansfuld pels samt vedligeholdelse af idealvægten.

Hvis symptomerne forværres eller forekommer hyppigere, eller hvis din kat har vægtproblemer, kontakt din dyrlæge for at udelukke andre mulige årsager.

Sammensat med klinisk dokumenterede antioxidanter, som understøtter et sundt immunsystem, egner Hill's Science Plan Sensitive Stomach sig som fuldfoder du kan give dagligt til voksne katte med et følsomt fordøjelsessystem. Klik her for at læse mere om produktet.

[ ↑ skip to content ↑ ]