[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Fodring af en voksen kat

Fodring af en voksen kat

Hvordan og hvornår skal du fodre din voksne kat?

Det er vigtigt at give din voksne kat den rette mængde foder med de rette intervaller. Men det kan være vanskeligt, idet fodringsbehovet svinger meget fra den ene kat til den anden.

Få mere at vide

Farerne ved at give din kat fri adgang til foder

Vidste du, at det ikke kun har betydning, hvad du fodrer din kat med, men at den måde du fodrer den på også kan gøre en stor forskel for dens helbred?

Få mere at vide

Hvordan kattes ernæringsmæssige behov adskiller sig fra menneskers.

Ifølge en undersøgelse af hjemmelavet foder til hunde og katte fremgik det, at over 90 procent af foderet var ernæringsmæssigt forkert sammensat og ikke tilstrækkeligt som foder til hunde og katte.* · Hver race har meget forskellige ernæringsmæssige behov: At lave mad til din kat er ikke det samme som at lave mad til dine børn eller dig selv. Kattes ernæringsmæssige behov er meget forskellige fra menneskers.

Få mere at vide

At blande fodertyper

Det er populært at "pynte" tørfoder med lidt vådfoder på toppen. Faktisk viser undersøgelser, at mange hunde og katte, der får diætfoder fra dyrlægen også får vådfoder købt i supermarkedet.

Få mere at vide

Fisk til din kat

Din mor har sikkert fortalt dig dette utallige gange: Fisk er godt for dig. Men er det en god idé at give din kat fisk? Nye undersøgelser viser, at dét er det højst sandsynligt.

Få mere at vide

Beløn din kat hele livet – ikke kun til jul

Alle kan lide en lille godbid nu og da, især nu hvor julen står for døren. Selvom det er fristende at give katten rester fra bordet, så kan hverdagskost til mennesker faktisk skade din kat.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]