[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Fodring af en kattekilling

Fodring af en kattekilling

Når du kommer hjem med din nye killing, er det umiddelbart bedst at blive ved at fodre den med det foder, den har været vant til. Dog er alt killingefoder er ikke ens - noget har ingredienser af langt bedre kvalitet end andet. Derfor kan det være en god idé at ændre killingens foder til et foder, som dyrlægen anbefaler.

Få mere at vide

Hvordan og hvornår skal du fodre din kattekilling?

Det er vigtigt at fodre kattekillingen den rigtige mængde foder med de rigtige intervaller, men det kan være svært - foderkravene varierer meget fra den ene killing til den anden. Fodringsvejledningerne på dåsen eller posen med foder er kun et startsted. Det er afgørende for kattekillingens helbred, at hendes fysiske tilstand overvåges med jævne mellemrum, og at fodermængden justeres efter behov.

Få mere at vide

Hvordan adskiller en kattekillings ernæringsmæssige behov sig fra vores?

I en undersøgelse af hjemmelavet foder til kæledyr fandt man, at mere end 90 % af foderet var ernæringsmæssigt uafbalanceret og utilstrækkelig for kæledyr.* Alle arter har helt forskellige ernæringsmæssige krav. At lave mad til din kattekilling er ikke det samme som at lave mad til dine børn eller dig selv.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]