[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Fodring af en ældre kat

Ernæringsinformation for ældre katte - over 7 år

Fodring af din ældre kat

Det er vigtigt at give din voksne kat den rette mængde foder med de rette intervaller, men det kan også være svært. Det er også vigtigt at huske på, at fodringsbehov varierer meget fra den ene kat til den anden. Fodringsvejledningerne på dåsen eller posen skal kun betragtes som vejledende.

Få mere at vide

Hvordan adskiller den ældre kats ernæringsmæssige behov sig fra vores?

Ifølge en undersøgelse af hjemmelavet foder til hunde og katte fremgår det, at over 90 procent af foderet var ernæringsmæssigt forkert sammensat og ikke tilstrækkeligt som foder til hunde og katte.* · Hver race har meget forskellige ernæringsmæssige behov: At lave mad til din kat er ikke det samme som at lave mad til dine børn eller dig selv. Voksne kattes ernæringsmæssige behov er meget forskellige fra menneskers.

Få mere at vide

At blande fodertyper

Det er populært at "pynte" tørfoder med lidt vådfoder på toppen. Faktisk viser undersøgelser, at mange hunde og katte, der får diætfoder fra dyrlægen også får vådfoder købt i supermarkedet.

Få mere at vide

Fisk til din kat

Din mor har sikkert fortalt dig dette utallige gange: Fisk er godt for dig. Men er det en god idé at give din kat fisk? Nye undersøgelser viser, at dét er det højst sandsynligt.

Få mere at vide

Beløn din kat hele livet – ikke kun til jul

Alle kan lide en lille godbid nu og da, især nu hvor julen står for døren. Selvom det er fristende at give katten rester fra bordet, så kan hverdagskost til mennesker faktisk skade din kat.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]