[ ↓ skip to navigation ↓ ]

At bo sammen med
ældre katte på 11+

Skab et stimulerende miljø

cat

Dit hjem er din kats tilflugtsted. Din kat har, helt som ethvert andet familiemedlem, behov for et sundt sted at leve med plads til at vokse, lege og vigtigst af alt til at trives. Hvis der skabes et beriget miljø til din ældre kat, kan det øge dens aktivitet og mentale stimulering og reducere eventuelle adfærdsproblemer.

Giv din kat (lodret) plads. Det giver din ældre kat mere plads til at bevæge sig og klatre rundt. For eksempel er kattetræer, som din ældre kat kan gemme sig i, strække sig ud i eller sidde i, perfekte.

Giv den et hvæssebræt. Et hvæssebræt kan give din kat afløb. Det kan også forlænge dine møblers levetid! Sørg for, at din ældre kats hvæssebræt er solidt og fremstillet af kattevenlige materialer, såsom træ, sisalhamp eller groft stof. Anbring det ved siden af et vindue, kattens sovested eller et andet populært sted, hvor din kat kan være kat.

Deltag i jagten. Katte elsker at snige sig rundt og at jage. Hvis du kun har én kat i hjemmet, er det særlig vigtigt at deltage i leg og aktiviteter, der giver din kat mulighed for at jage og bevæge sig rundt. Studier har faktisk vist, at det mest populære kattelegetøj indbefatter samspil med mennesker.

Vær en god ledsager. Da katte er sociale dyr, er det vigtigt at give din ældre kat masser af selskab og mental stimulering og pleje for ældre katte. Det anbefales at kæle blidt med katten, ae den, pleje dens pels og lege med den. Hvis din kat er meget alene i løbet af dagen, ønsker du måske at få endnu en kat i hjemmet for at give den selskab. Sørg for at tale om det med din dyrlæge, inden du beslutter dig.

 • Specifikke behov

  Ældre katte har specifikke behov for bekæmpelse af aldersrelaterede forandringer.

  Ernæringsbehov
 • NY Senior 11+ Healthy Ageing

  Fås både som tør- og vådfoder i lækre portionsposer.

  Produktsortiment
 • Top 10 over sundhedstips

  Specifikke sundhedstips om ældre katte for et langt og sundt liv.

  Læs artikel
[ ↑ skip to content ↑ ]