[ ↓ skip to navigation ↓ ]

FAQ

Her er nogle hyppigt stillede spørgsmål om problemer med maven, diarré, pankreatitis og andre fordøjelseslidelser hos hunde, som er blevet besvaret af vores ekspertdyrlæger. Sørg for at tale med en dyrlæge om din hunds individuelle tilstand.

Hvad er det, der giver min hund problemer med maven?

For det meste skyldes problemer med maven, at hunden overspiser, spiser den forkerte mad (såsom fordærvet mad), spiser noget, som den har en reaktion overfor, eller sluger sin mad. Med en smule hjælp kan de fleste hunde slippe af med disse problemer relativt hurtigt. Nogle hunde har dog mere langvarige lidelser, som aldrig synes at forsvinde helt eller blusser op med jævne mellemrum. I disse tilfælde skal du gå til dyrlægen.

Læs mere

Hvad skal jeg gøre, når min hund lider af opkastning eller diarré?

Hvis din hund lider af diarré og opkastning, skal du midlertidigt fjerne adgangen til mad og kun lade den få en lille smule vand ad gangen, indtil den holder op med at kaste op. Hvis hunden virker dårlig, forsætter med at kaste op eller har blod i opkast eller afføring, skal du kontakte dyrlægen med det samme. Hvis opkastning og diarré forsvinder inden for 24 timer, kan du spørge din dyrlæge, om du skal give hunden små mængder letfordøjeligt hundefoder som Hill's™ Prescription Diet™ i/d™, som kan købes hos dyrlægen.

Læs mere

Min hund ser meget syg ud og spiser ingenting. Hvad skal jeg gøre?

Hvis din hund konsekvent nægter at spise og ser svag eller sløj ud, kan det være et tegn på en mere alvorlig lidelse i mave-tarm-kanalen, og du bør derfor kontakte dyrlægen med det samme.

Læs mere

Min hund elsker at få en godbid af og til. Kan de være årsagen til hans hyppige "uheld" indenfor?

Vi ved, at det kan være fristende at forkæle sin hund med en godbid af og til, men "menneskemad" eller middagsrester har som regel et højt fedtindhold og er krydrede, hvilket kan ødelægge din hunds fordøjelse og medføre uønskede uheld på tæppet. Det er bedre at undgå at give hunden uegnede godbidder, og/eller at give den specielle hundegodbidder med måde. Du kan også belønne din hund med hans sædvanlige foderpiller – han vil sætte pris på at blive håndfodret!

Læs mere

Min dyrlæge anbefalede, at jeg gav min hund et specialfoder mod fordøjelseslidelser, Prescription Diet i/d. Hvordan adskiller i/d sig fra min hunds normale foder?

Hill's Prescription Diet i/d anbefales af dyrlæger og er et klinisk dokumenteret foder, der er specielt sammensat for at hjælpe med at hele din hunds fordøjelseskanal. Det er også:
  • Yderst letfordøjeligt og bidrager dermed til optagelsen af næringsstoffer i din hunds irriterede fordøjelseskanal
  • Sammensat med et højt indhold af elektrolyter, som bidrager til at mindske de tab, der opstår på grund af opkastning og diarré
  • Velsmagende, så din hund kan nyde at spise i/d, samtidig med at dens fordøjelseskanal heler

Læs mere

Har min hund brug for Hill's Prescription Diet i/d Low Fat?

Når din hund har problemer med fordøjelseskanalen, kan den have svært ved at fordøje fedt. I det tilfælde vil din dyrlæge eventuelt anbefale Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ Low Fat Gastrointestinal Health – et særligt foder, der er sammensat med et lavt fedtniveau, som hjælper den irriterede fordøjelseskanal med at hele.

Læs mere

Hvor meget i/d skal jeg give min hund om dagen, hvis den er ved at komme sig efter at have haft pankreatitis eller andre lidelser i mave-tarm-kanalen?

Der er en overskuelig tabel på emballagen til Hill's™ Prescription Diet™, som viser den anbefalede gennemsnitlige portionsstørrelse til din hund ud fra dens vægt. Din dyrlæge eller dyrlægeassistent vil eventuelt justere portionsstørrelsen ud fra din hunds faktiske vægt og kropstilstandsscore.

Læs mere

Skal jeg fortsætte med at give min hund dens normale mad, samtidig med at den får i/d?

Nej, Hill's™ Prescription Diet™ i/d™ er et komplet kvalitetsfoder, som din dyrlæge anbefaler med henblik på at få bugt med din hunds fordøjelseslidelser. Det fås som velsmagende, knasende foderpiller og som et appetitvækkende dåsefoder, så du kan vælge det, der passer din hund bedst.

Læs mere

Hvordan skifter jeg fra min hunds normale foder til i/d?

Du bør introducere i/d™ over en periode på 7 dage ved gradvist at øge mængden af i/d og reducere mængden af din hunds normale foder, indtil den kun får i/d. Din dyrlæge vil anbefale en overgangsplan, som er specifikt rettet mod din hunds behov, især hvis din hund har en akut fordøjelseslidelse.

Læs mere

Dyrlægen har ordineret medicin til min hund. Er det sikkert også at give ham i/d?

Det er fuldstændig sikkert at give din hund i/d™ – både sammen med medicin og uden. Rådfør dig altid med din dyrlæge, inden du ændrer din hunds medicinering eller foder.

Læs mere

[ ↑ skip to content ↑ ]