[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Indtast dit fulde navn, e-mail adresse og navnet på din hund. * Angiver et obligatorisk felt.

Fortæl din historie. *

Må vi kontakte dig for at høre mere om din historie? *

Upload et billede og/eller en video af din hund eller kat. Maximum filstørrelse: 5MB

Fortæl din historie. *

Fortæl om din succes!

Anbefalet af dyrlæger

Der er en grund til, at dyrlæger over hele verden anbefaler Hill's. Vi vil rigtig gerne høre din succeshistorie om Hill's produkter!

ONLINE FRIGIVELSE AF VIDNESBYRD

Jeg giver hermed frivilligt Hill's Pet Nutrition, Inc. ("Annoncør") og dets datterselskaber og affilierede virksomheder samt deres respektive repræsentanter, licenshavere, fremtidige ejere, agenter samt juridiske repræsentanter (heri samlet omtalt som "Godkendte parter") retten til at anvende, publicere og få copyright på mit navn, min by, mit vidnesbyrd og/eller eventuelle fotos, videobånd og tilsvarende digitale og/eller elektroniske gengivelser eller billeder af mig og/eller mit/mine kæledyr (sådanne fotos, videobånd eller elektroniske og/eller digitale gengivelser eller billeder omtales herefter under ét som "Billeder"), som jeg dags dato har afsendt online via Annoncørens website til ubegrænset verdensomspændende brug i alle medier og alle typer reklame og promovering af Annoncørens dyrefoder under Hill's-brandet.

Jeg medgiver, at de Godkendte parter har ret til at tilskrive sådanne indsendte vidnesbyrd (eller udsagn med andre ord, som i alt væsentligt har samme betydning) til mig, hvilket jeg hermed bekræfter er et udtryk for min personlige oplevelse og overbevisning.

Jeg bekræfter desuden, at: (a) alle indsendte Billeder udelukkende er af mig og/eller mine kæledyr og ikke inkluderer gengivelser eller billeder af andre personer eller af kæledyr, som jeg ikke selv er ejer af; (b) sådanne Billeder er min ejendom; og (c) jeg er 18 år eller ældre og har den fulde ret til at tildele rettighederne til de Godkendte parter, som beskrevet herover. Jeg har forstået og indvilger i, at de Billeder, jeg indsender, fremover vil være de Godkendte parters ejendom og ikke vil blive returneret til mig.

Jeg medgiver, at jeg ikke skal have tilsendt yderligere information eller materiale med henblik på endelig godkendelse, inden de Godkendte parter gør brug af de indsendte Billeder.

Jeg fritager de Godkendte parter for enhver form for erstatningskrav, gæld, krav, handlinger eller konsekvenser af handlinger, søgsmål, pengesummer, skadeserstatning og hæftelse, der er opstået eller kan opstå som følge af de Godkendte parters udøvelse af de rettigheder, som jeg har tildelt dem som beskrevet heri. Jeg medgiver desuden, at jeg vil holde de Godkendte parter skadefri og yde dem erstatning for alle udgifter, omkostninger og hæftelser, som de Godkendte parter måtte pådrage sig i forbindelse med forsvar mod erstatningskrav eller erstatningskrav, der følger heraf, herunder rimelige advokatsalærer.

Intet i dette dokument indebærer, at de Godkendte parter er forpligtet til at gøre brug af de rettigheder, der er beskrevet heri.

[ ↑ skip to content ↑ ]