[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Adfærd

Hundeadfærd

Hunde der er bange for torden

Angst for torden er en almindelig fobi hos hunde. Man kan se, at hunde er bange, ved at de gemmer sig, hyler, gør, kradser eller endda urinerer.

Få mere at vide

Hunde der graver

Hvis din hund langsomt er ved at forvandle din have til et månelandskab, skal du ikke fortvivle. Hunde graver, fordi det er naturligt for dem. Det første skridt, du bør tage, er at identificere årsagen til, hvorfor hunden graver.

Få mere at vide

Når hunden spiser ekskrementer

Du har været ude at gå med din hund, og du har lige fortalt din nabo, hvor velopdraget den er, da du ser den spise en hundelort. Føj! Hvad får den til at gøre sådan noget? Coprophagia (den tekniske betegnelse for ekskrementspisning) er ubehagelig men ikke en unormal adfærd hos hunde.

Få mere at vide

Det rigtige hundelegetøj

Hunde elsker at lege, både med deres ejere og sig selv. Legetid er en vigtig mulighed for at få motion, få mental stimulering og knytte bånd til dig.

Få mere at vide

Når tyggeri ødelægger

Hunde bruger deres mund, ligesom vi bruger vores hænder: som et værktøj til at undersøge. Dette betyder, at de undersøger alt det, de finder interessant ved at tygge og gnave på det. Men hos nogle hunde bliver tygningen desværre destruktiv og et stort problem.

Få mere at vide

Hvorfor spiser hunde græs?

Din hund nedstammer fra ulven, en nobel jæger og et rovdyr. Du giver den foder af bedst mulig kvalitet, så hvorfor bliver den ved med at spise græs? Ingen er helt sikre på, hvorfor hunde spiser græs, men dyreeksperter er ret sikre på, at det bare er normal rovdyropførsel, og bestemt ikke er noget, man behøver at bekymre sig om.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]