[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Pleje af den voksne hund

"Du er, hvad du spiser", og det gælder også for hunde. Få mere at vide om videnskaben bag den nøjagtige ernæring, og hvad der gør den så vigtig i forhold til at holde din hund i topform.

Hvor meget motion skal min hund have?

Det kan være svært at finde ud af præcis, hvor meget motion hunden behøver. For meget kan gøre den træt eller give den skader, og for lidt kan føre til vægtstigning, kedsomhed og indestængt energi. Hvor meget motion skal der så til? Læs mere …

Få mere at vide

Det rette foder til din hunds udviklingstrin

At fodre en hund kan koges ned til at give den en skål med hundefoder én gang om dagen. Det er meget enkelt, ikke sandt? Ikke helt. Hundens ernæringsmæssige behov varierer meget afhængig af race, alder og tilstand. Derfor er det meget vigtigt at give den korrekt ernæring i forhold til dens alder.

Få mere at vide

Pleje til din hunds tænder – uden tandbørste!

Tandpleje til hunde er vigtigt for sundheden generelt, men det kan være noget af en udfordring at børste hundens tænder. Heldigvis er der andre måder at pleje din hunds tænder på! Læs alt om det!

Få mere at vide

Positiv legetid med din hund

Legetid holder hunde ungdommelige, aktive og underholdt. Leg er også med til at gøre forholdet mellem hundeejer og hund stærkt, så sørg for at få tid til interaktivt sjov hver dag. Mere om leg

Få mere at vide

Fantastisk pelspleje – til hunde!

Pelspleje er ikke kun for udstillingshunde – alle hunde har godt af god pelspleje. Ud over at pelspleje får Fido til at lugte frisk (eller i det mindste ikke af våd hund), betyder det også, at den holder sig sund, og så kan du bedre få øje på potentielle problemer. Læs vores gode tips til pelspleje af hunde!

Få mere at vide

Er det tid til at komme i form?

Ved at holde hunden på dens idealvægt styrker du dens generelle sundhed – det er nemt at holde hunde i form med regelmæssig motion kombineret med de revolutionerende vægtstyringsingredienser, der findes i Hill’s™ VetEssentials! Mere om vægt

Få mere at vide

At leve med andre kæledyr og mennesker

Med de rigtige forberedelser bør det ikke skabe problemer at lade en hund og en baby være sammen. Selvfølgelig er det altid en spændende tid, når en baby kommer til verden, men nogle gange vil hunden ikke dele din begejstring.

Få mere at vide

Adfærd

Angst for torden er en almindelig fobi hos hunde. Man kan se, at hunde er bange, ved at de gemmer sig, hyler, gør, kradser eller endda urinerer.

Få mere at vide

Nyttige tip

Nøglen til at flyve med din hund er forberedelse. Vær sikker på, at du kender karantænebestemmelserne i det land, du skal rejse til.

Få mere at vide

Sundhed og velbefindende

Efter dig og din familie, er din hunds dyrlæge den vigtigste person i dens liv, eftersom dyrlægen trods alt er ansvarlig for hundens helbred gennem hele dens liv. Så hvordan vælger du en dyrlæge, som vil give den bedst mulige behandling og pleje? En af de bedste måder at finde en dyrlæge på er gennem en anbefaling fra en ven.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]