[ ↓ skip to navigation ↓ ]

At leve med andre kæledyr og mennesker

En sund og sjov hverdag for din hund!

I en hverdag hvor alt kan ske, er det vigtigt også at huske på familiens firbenede medlemmer. Hunde har brug for at blive stimuleret og føle sig som en del af fællesskabet.

Få mere at vide

Din tjekliste som god hundeejer

Er du nybegynder eller erfaren, når det kommer til at være en god hundeejer? Uanset hvad, så kan du lade vores praktiske tjekliste for mere ansvarlige hundeejere give dig en ekstra håndsrækning. Brug denne tjekliste allerede i dag som en praktisk oversigt med realistiske råd til, hvordan du kan tage dig bedre af din firbenede ven ...

Få mere at vide

Hund og ny baby

Med de rigtige forberedelser bør det ikke skabe problemer at lade en hund og en baby være sammen. Selvfølgelig er det altid en spændende tid, når en baby kommer til verden, men nogle gange vil hunden ikke dele din begejstring.

Få mere at vide

Samvær med andre hunde

Nøglen til din hunds samvær og socialisering med andre hunde bygger på fortrolighed og erfaring. Du bør udsætte din hund for så mange positive oplevelser som muligt med så mange forskellige mennesker, steder og dyr, som du kan.

Få mere at vide

Leg med din hund

At lege med din hund er mindst lige så vigtigt for din hunds trivsel som god ernæring og et kærligt hjem. Leg giver motion og stimulation samt interaktion mellem ejer og kæledyr, og leg er specielt vigtigt, hvis din hund er alene i lange perioder over en dag.

Få mere at vide

Separationsangst

Hvis du efterlader din hund alene, kan det frembringe separationsangst, hvilket som regel skyldes stor afhængighed af ejeren. Det kan være et resultat af for hurtig tilvænning, af at blive efterladt eller simpelthen på grund af hundens temperament.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]