[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nyttige tip

Nyttige tip til almindelige problemer med hunde

Hjælp mennesker med selskabshunde

Hunde har ry for at være gode ledsagere, og ikke uden grund. Denne evne til at få kontakt med mennesker er én af grundene til, at mange hunde anvendes i dyreassisteret terapi.

Få mere at vide

At flyve med din hund

Nøglen til at flyve med din hund er forberedelse. Vær sikker på, at du kender karantænebestemmelserne i det land, du skal rejse til.

Få mere at vide

Hvordan stopper jeg min hunds gøen?

At kontrollere støjniveauet af din hunds gøen er en vigtig del af det at være en ansvarlig hundeejer. For meget gøen kan være irriterende ikke bare for dig selv men også for dine naboer. Hvorfor al den larm Det første skridt til at løse problemet er at forstå, hvorfor din hund gør.

Få mere at vide

Sådan soignerer og bader du din hund

Du er måske mere interesseret i, at give din hund et bad end den selv er – især hvis den har rullet sig i noget ubehageligt udenfor. Vælg det bedste sted at bade din hund. Et badekar er som regel nemmest, men hvis du har en meget lille hund, så kan det være mere komfortabelt for jer begge at benytte en balje eller vasken.

Få mere at vide

At rejse med din hund

At rejse med din hund kan være være rigtig sjovt, hvis du tager de rette forholdsregler. Med dårlig planlægning kan det dog være en stressende oplevelse for både dig og din hund.

Få mere at vide

“Smil!” Sådan tager du det perfekte billede af din hund

Alle hunde er unikke for deres ejere og det smukkeste dyr, der nogensinde har eksisteret. Og sådan skal det også være. Men hvordan indfanger du dens sjæl, personlighed og alt det ganske særlige ved din hund i et fotografi, som du altid kan værne om? Der er godt nyt med de moderne digitale kameraer, der er til at betale, så det nu er nemmere end nogensinde før.

Få mere at vide

“Smil!” Hvordan tager du det perfekte billede af din hund

Alle hunde er unikke og i ejerens øjne det smukkeste dyr, der nogensinde har gået på jorden. Sådan skal det være. Men hvordan fanger du den specielle ånd og personlighed hos din hund på et billede? Den gode nyhed er, at et billigt digitalkamera har gjort det nemmere end nogensinde…Teknikken til at tage et enestående billede af din hund er meget lig den, du vil bruge til at tage et hvilken som helst naturbillede – enorm tålmodighed; fleksibilitet omkring lys og eksponering; opmærksomhed om dyrets følelser; samt en masse ’skud’! Med et digitalkamera betyder antallet af billeder du tager ikke noget, så du kan bare ’skyde’ løs.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]