[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Pleje af en ældre hund

Nyttige råd og tip til ældre hunde - over 7 år

At flyve med din hund

Nøglen til at flyve med din hund er forberedelse. Vær sikker på at du kender karantænebestemmelserne i det land, du skal rejse til.

Få mere at vide

Sådan håndterer du din hunds eller kats problemer med maven

Mange hunde og katte har fra tid til anden problemer med maven. Selvom de nærmere detaljer ikke altid er så behagelige at læse om, er det vigtigt, at du ved, hvad du kan forvente.

Få mere at vide

Aldrende hunde

En af de sørgelige realiteter ved at være hundeejer er, at din hund bliver gammel og dør længe før dig. Aldrende hunde vil behøve lidt mere opmærksomhed men kan stadig leve et sundt, lykkeligt og tilfredsstillende liv i deres sidste leveår.

Få mere at vide

Hvordan stopper jeg min hunds gøen?

At kontrollere støjniveauet af din hunds gøen er en vigtig del af det at være en ansvarlig hundeejer. For meget gøen kan være irriterende ikke bare for dig selv men også for dine naboer. Hvorfor al den larm Det første skridt for at løse problemet er at forstå, hvorfor din hund gør.

Få mere at vide

Når din hund dør

Den gennemsnitlige levetid for en hund er omkring 10-12 år. Dette betyder, at de fleste hundeejere kommer til at gå gennem den pinefulde oplevelse, som det er at miste en hund.

Få mere at vide

Hvorfor spiser hunde græs?

Din hund er efterkommer af den mægtige ulv, en nobel jæger og et bekræftet rovdyr. Du fodrer ham måltider af den bedst mulige kvalitet, så hvorfor insisterer han på at spise græs? Mens ingen er helt sikre på hvorfor hunde spiser græs, er dyreeksperter ret sikre på, at det bare er normal rovdyropførsel og bestemt ikke er noget at bekymre sig om.

Få mere at vide

Håndtering af hundelopper

Meget få ting kan være ligeså frustrerende for en hundeejer som hundelopper. De kan give pinefulde bid og i nogle tilfælde overføre sygdomme. En infektion er irriterende men kontrollerbar, og med en smule arbejde kan det behandles og afværges.

Få mere at vide

Tandpleje for hunde

Tro det eller ej, det er ligeså vigtigt at pleje din hunds tænder som dine egne. En ordentlig tandpleje er et vigtigt kriterium for hundens overordnede helbred. Spyt, proteiner, bakterier og madpartikler samles og danner plak, som gradvist,ophobes hvis det bliver på tænderne.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]