[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hvordan og hvornår skal du fodre din hund?

Det er vigtigt at give din voksne hund den rette mængde foder med de rette intervaller, men det kan være svært. Det er også vigtigt at huske på, at fodringsbehov varierer meget fra den ene hund til den anden. Fodringsvejledningerne på dåsen eller posen skal kun betragtes som vejledende. Det er vigtigt for din hunds sundhed, at dens fysiske tilstand kontrolleres regelmæssigt, og at fodermængden justeres efter behov.

For at din voksne hund skal bevare sit helbred, anbefaler Hill's følgende enkelte trin i denne cyklus:

  • Vej hunden
  • Giv den foder baseret på fodringsvejledningen og dyrlægens anbefalinger.
  • Vurder din hunds fysiske tilstand ved at bruge vores body condition score system hver anden eller tredje uge det første halve år.
  • Juster fodermængden herefter.
  • Gentag

Skift til andet foder

Hvis du skifter til Hill's Science Plan Canine Mature Adult, anbefales det, at du gør det gradvist i løbet af en periode på syv dage, ved at blande det tidligere foder med større og større mængder af det nye foder, indtil der kun fodres med Science Plan. Herefter vil din hund få alle fordelene ved det velsmagende foder og den perfekte ernæringsmæssige sammensætning, som Science Plan Canine Mature Adult er.

Du og din dyrlæge

Din dyrlæge er den bedste informationskilde til din voksne hunds sundhed og ve og vel. Bed med jævne mellemrum din dyrlæge om gode råd til din hunds vægt, idet det ikke kun reducerer visse sundhedsrisici at finde og bevare kattens idealvægt, men det kan også give hunde et mere aktivt, længere og sundere liv.

Spørg din dyrlæge hvilken af disse tre fodringsmetoder, der er den bedste for din voksne hund:

Frit valg: foderet er tilgængeligt for hunden hele tiden.
Tidsbegrænset fodring: foderet er tilgængeligt for hunden i en begrænset tid
Måltidsfodring: en afmålt fodermængde er tilgængelig for din hund på fastsatte tidspunkter hver dag
Vand Din hund skal altid have adgang til friskt vand. Det kan være skadeligt for hundens helbred, hvis den ikke får vand nok i længere tid.

Godbidder
Selvom det kan være fristende at fodre med rester fra middagsmaden, så indeholder de ikke den rette sammensætning af næringsstoffer til din hund. Prøv at holde igen med godbidderne, da det kan medføre vægtforøgelse og ernæringsmæssig ubalance, hvis du giver din hund for mange godbidder.

[ ↑ skip to content ↑ ]