[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Pleje af hundehvalpen

De første skridt med en ny hundehvalp? Det her er et godt sted at starte for at finde hjælp til træningen, nyttige tip, råd om sundhed og ernæringsmæssig information, der kan give din hundehvalp den bedste start på livet.

Hundehvalpe leveres ikke med en brugsanvisning

En ny hundehvalp i huset er sjovt og spændende, men ligesom en ny baby leveres den ikke med en brugsvejledning. Så vi har samlet lidt basisviden, som du skal kende, så du kan klare de første par dage og uger. Din hundehvalp vil finde flytningen fra kuldet til dit hjem spændende, men det kan også være ganske overvældende.

Få mere at vide

Hundehvalpens træning og adfærd

Alle vil gerne have en hvalp, som er velopdragen, glad og omgængelig, men du får kun det, du selv giver. Derfor er det så vigtigt at begynde træningen tidligt. Den er sikkert allerede begyndt, før du henter hvalpen.

Få mere at vide

Nyttige tip

I ugerne og månederne i hvalpens første år vil den komme ud for mange forskellige oplevelser, hvoraf de fleste vil være behagelige og gode, men ikke dem alle. For at hjælpe dig med at foreberede dig, følger her nogle faldgruber, du skal holde øje med, og nogle gode råd, hvis din hvalp skulle komme ud for en lidt ubehagelig oplevelse.

Få mere at vide

Sundhed og velbefindende

Alle hvalpe udvikler sig på samme måde, uanset hvilken race de er. De gennemgår de samme stadier fra de bliver født, til de er voksne. Det er interessant for dig at kende stadierne, men det er også vigtigt, at du ved, hvad din hvalp kan og ikke kan på forskellige tidspunkter af livet.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]