[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Fodring af en hundehvalp

Fodring og ernæring

Hvordan og hvornår du skal fodre din hvalp

Det er vigtigt at fodre din hvalp med den rigtige mængde med de rigtige intervaller, men dette kan være svært, da fodringsbehov varierer fra den ene hvalp til den anden. Fodringsvejledninger på foderposen eller dåsen er kun et startpunkt. Det er meget vigtigt at din hvalps helbred bliver regelmæssigt overvåget, og at fodringsmængden bliver afmålt.

Få mere at vide

Hvordan en hvalps ernæringsbehov er anderledes end vores

I en undersøgelse af hjemmelavet hundemad, fandt man i 90 % af maden en ernæringsubalance, der er utilstrækkelig for hunde* • Hver race har sine ernæringsbehov. At lave mad til din hund er ikke det samme som at lave mad til dine børn og dig selv. Hvalpes ernæringsbehov er anderledes end menneskers. • Mad der ikke er ordentligt balanceret til at møde hvalpens behov kan føre til helbredsproblemer.

Få mere at vide

Hvordan man introducerer voksenfoder

Nu da din hvalp næsten er en voksen hund, bør du overveje at ændre dens foder fra den almindelige hvalpefoder til voksenfoder, der passer til hundens behov. Nyt foder bør introduceres gradvist, også selvom det virker som om, at din hvalp kan lide det. Dette mindsker sandsynligheden for, at din hund udvikler dårlig mave.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]