[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Nyttige tip

Nyttige tip til almindelige problemer med hundehvalpe

De forskellige årstider

I ugerne og månederne i hvalpens første år vil den komme ud for mange forskellige oplevelser, hvoraf de fleste vil være behagelige og gode, men ikke dem alle. For at hjælpe dig med at foreberede dig, følger her nogle faldgruber, du skal holde øje med, og nogle gode råd, hvis din hvalp skulle komme ud for en lidt ubehagelig oplevelse.

Få mere at vide

Hunde og torden

Angst for torden er en almindelig fobi hos hunde. Man kan se, at hunde er bange, ved at de gemmer sig, hyler, gør, kradser eller endda urinerer.

Få mere at vide

Væk fra hvalpen

Du må aldrig lade hvalpen være alene hjemme i længere perioder. Ifølge Dyrenes Beskyttelse bliver mange hunde angste, larmende og destruktive og ødelægger ofte ting i hjemmet, når de er alene hjemme.

Få mere at vide

Rejse med din hvalp

I vore dage er der mange muligheder for at tage hvalpen med på ferie. Mange aviser og blade har sektioner med information om destinationer og ferieboliger, hvor du og din hund vil være meget velkomne.

Få mere at vide

Identifikation til din hvalp

Som nævnt er det lovpligtigt, at hvalpen har et hundetegn i halsbåndet, hvor dine kontaktinformationer nemt kan læses. Men der er også andre ting, du kan gøre for at sikre, at hvalpen kommer sikkert hjem, hvis den farer vild. Nogle hundeejere får hunden tatoveret, som regel på indersiden af et bagben eller i øret, men nu om stunder betragtes mikrochip som den mest effektive måde at kæde hunde sammen med deres ejere på.

Få mere at vide

[ ↑ skip to content ↑ ]