[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Hvorfor vælge
hunde- og kattefoder
fra Hill’s?

Alle, der arbejder hos Hill’s, er klar over, at der er et særligt bånd mellem dig og din hund eller kat. Derfor gør vi en ekstra indsats for at tilbyde dig den bedste ernæring til din hund eller kat, så vi kan sikre, at forholdet bliver ved med at være godt og sundt.

Vi indfører hele tiden nye metoder til at sikre ingredienser af højeste kvalitet og optimal balance i næringsstofferne, så de passer til din hunds eller kats specifikke alder, race og helbredsmæssige behov. Måske er det forklaringen på, at Hill’s hunde- og kattefoder er det, som dyrlæger vælger at fodre deres egne hunde og katte med.


Hvem vi er

Hill’s er dedikeret til at hjælpe hunde og katte med at nå deres fulde potentiale via kvalitetsernæring og sundhedspleje. Vores engagement i sunde, glade hunde og katte er drivkraften bag alt, hvad vi gør.

Læs om

historien bag Hill’s


Hvad Hill’s
står for

Vores mission er at berige og forlænge det specielle bånd mellem mennesker og deres hunde og katte.

Få mere at vide

om vores mission, filosofi og vision


Vores engagement i dyrevelfærd

Alle hunde og katte, der fodres med Hill’s Pet Nutrition, lever i kærlige, sikre, sjove og rene omgivelser. Vi bruger udelukkende de ikke-invasive, humane forskningsmetoder, der er nødvendige for at udvikle en ernæringsteknologi, som giver hunde og katte et længere, sundere liv.

Læs mere

om Hill’s værdier

Et stærkt engagement i bedre ernæring

Med udgangspunkt i omfattende evidensbaseret klinisk ernæring leverer Hill’s et af de bedste kvalitetsprodukter inden for hunde- og kattefoder, som er udviklet til at opfylde et bredt spektrum af unikke behov.

Læs mere om

vores ernæringsfilosofi


Fortæl os din historie Anmeld vores produkter

Et engagement i
kvalitet og sikkerhed

Hill’s har forpligtet sig til at overholde de strengeste kvalitets- og sikkerhedsstandarder inden for alle aspekter af tilberedning og emballering af kvalitetsfoder til hunde og katte.

Få mere at vide

om Hill’s prisbelønnede standarder

Vores engagement
i bæredygtighed

Hill’s er engageret i at sikre bæredygtighed på mange forskellige måder. Ud over hunde og katte omfatter dette engagement også mennesker, resultater og miljøet.

Få mere at vide

om Hill’s engagement i bæredygtighed

Vores engagement i velgørenhed
støtter hunde og katte i hele verden

Vi mener, at alle dyr bør blive elsket og plejet gennem hele deres liv. Vi er derfor stolte af, at støtte det arbejde, der udføres i velgørenhedsorganisationer og dyrehjem i hele verden, og som hvert år er med til at redde næsten 1 million hunde og katte.

Få mere at vide

om vores arbejde for hunde og katte

[ ↑ skip to content ↑ ]