[ ↓ skip to navigation ↓ ]

“Hill’s j/d virker – Jeg har fået min gamle kat tilbage!”

Det er ikke bare snak. Klik på disse historier fra det virkelige liv fra ejere, der på egen hånd har oplevet den forskel, som j/d gør for livskvaliteten hos en kat med stive led:

Miranda Radford og Betsy's historie
“Vi har set en stor forbedring af Betsy siden hun startede på Hill’s Prescription Diet j/d Feline. Hun er tilbage til sit gamle jeg, aktiv og legesyg.

"Tidligere ville hun tydeligt prøve at finde den nemmeste vej fra A til B for at skåne sine led, men nu springer og klatre hun over hele huset igen." "
Miranda Radford og Betsy, Lancashire

Biscuits succes historie
"Der er ingen tvivl om, at Hill's Prescription Diet j/d Feline har givet Biscuit hans livskvalitet tilbage.

"Nu kan han igen gøre alle de ting som normale raske katte burde gøre – løbe, springe, klatre – men han gør dem nu som en ældre kat!" "
Doug Brightwell og Biscuit, UK

Craig Pryor and Mercedes' historie
"Han var hvad man ville kalde en "gnaven gammel mand". Han var ikke særlig mobil, og var ikke interesseret i interaktion, da han skulle rejse sig og bevæge sig for at gøre det."

"[Efter vi begyndte at fodre ham med Prescription Diet™ j/d™] bemærkede vi en fremgang på den første måned, og vi så flere og flere forbedringer som tiden gik. Prescription Diet j/d har hjulpet Mercedes og det har absolut forbedret hans livskvalitet. "
Craig Pryor, Mercedes' vet

Se flere succeshistorier

Miranda Radford og Betsy's historie
"Vi har set en stor forbedring af Betsy siden hun startede på Hill's Prescription Diet j/d Feline. Hun er tilbage til sit gamle jeg, aktiv og legesyg. "
LÆS MERE

Biscuits succes historie
“Der er ingen tvivl om, at Hill’s Prescription Diet j/d Feline har givet Biscuit hans livskvalitet tilbage. "
LÆS MERE

Craig Pryor og Mercedes’ historie
"Han var hvad man ville kalde en “gnaven gammel mand”. Han var ikke særlig mobil, og var ikke interesseret i interaktion, da han skulle rejse sig og bevæge sig for at gøre det."
LÆS MERE

[ ↑ skip to content ↑ ]