[ ↓ skip to navigation ↓ ]

February nyheder

Sidst opdateret 27/02/2017
Det foder, som katte og hunde elsker, har fået et nyt udseende. Snart vil du kunne finde den nye og moderne pakke på hylden i din yndlingsdyreforretning. Hvis du ikke har en allerede – find en forretning i nærheden af dig.
Sidst opdateret 04/02/2016
Julen er ovre og vinteren har for alvor sat ind… Freden og roen har sænket sig over dig og din kat og du kan med fordel benytte lejligheden til at gøre status over dine nytårsforsætter og holde øje med din kats vægt i de kommende måneder – se hvordan.
Sidst opdateret 17/02/2015
Vi introducerer det NYE c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie med alle de klinisk dokumenterede fordele ved den originale c/d™ Urinary Stress-sammensætning, men med færre kalorier, som hjælper katte med at opretholde en sund vægt. Se, hvordan det virker …
Sidst opdateret 28/02/2014
Hvis din kat urinerer på uventede steder, som f.eks. dit stuegulv, prøver den måske at fortælle dig, at den har et problem med sit urinrør eller sin blære, også kaldet en urinvejslidelse. Sådanne lidelser er almindelige, men de er også yderst ubehagelige og kan være livstruende, hvis de ikke behandles, da de kan være et tegn på en mere alvorlig sygdom. Sørg derfor for at rådføre dig med din dyrlæge hurtigst muligt.
Sidst opdateret 05/02/2014
Hos Hill’s ved vi, at du kun vil have det bedste til din hund eller kat. Derfor kommer vi kun ingredienser af højeste kvalitet i alt vores hunde- og kattefoder for at skabe et velsmagende måltid!
Sidst opdateret 22/02/2013
"Arbejdshunde" er heltehunde og dem vi ser i hverdagen, primært politihunde og førerhunde. Men en anden gruppe, som vi ikke ser så tit, er de meget veltrænede eftersøgnings- og redningshunde.
Sidst opdateret 22/02/2013
Deler du dit soveværelse med din kat? En nylig onlineundersøgelse viste, at over 90% af katteejere lader deres katte sove i soveværelset, mens over 50% lader dem sove i sengen.
[ ↑ skip to content ↑ ]