[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Januar nyheder

Sidst opdateret 18/01/2017
vNår din hund har en fordøjelseslidelse, vil du gerne at den skal have den mest pålidelige form for lindring. Heldigvis er det rette foder ofte svaret på problemet. Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ fås nu med nye innovative ingredienser, som virker endnu bedre mod almindelige fordøjelsesproblemer.
Sidst opdateret 02/01/217
Når det handler om din hunds helbred, skal du have den bedste dyrlæge til hunde, en du kan stole på til at varetage alle din hunds fysiske behov. Hvor starter man? Når du er førstegangs-hundeejer eller har haft hund længe, men står over for en flytning, er der et par faktorer, du bør overveje, før du forpligter dig til en praksis.
Sidst opdateret 12/01/2016
Kære små hunde - så er det tid til at slappe af! Stress kan forårsage eller medvirke til fordøjelsesproblemer, men den gode nyhed er, at det rette foder kan hjælpe. Find ud af, hvad NY Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress kan gøre for din stressede hund i dag!
Sidst opdateret 27/01/2015
Nu kan du få hjælp med 10 Ugers Udfordringen og NY Science Plan™ Perfect Weight. Deltag i Udfordringen og få chancen for at vinde gratis foder og få tips til, hvordan du kan hjælpe din hund eller kat med at tabe sig. Tilmeld dig i dag!
Sidst opdateret
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
Sidst opdateret 22/02/2013
"Arbejdshunde" er heltehunde og dem vi ser i hverdagen, primært politihunde og førerhunde. Men en anden gruppe, som vi ikke ser så tit, er de meget veltrænede eftersøgnings- og redningshunde.
Sidst opdateret 22/02/2013
Deler du dit soveværelse med din kat? En nylig onlineundersøgelse viste, at over 90% af katteejere lader deres katte sove i soveværelset, mens over 50% lader dem sove i sengen.
[ ↑ skip to content ↑ ]