[ ↓ skip to navigation ↓ ]

March nyheder

Sidst opdateret 24/03/2015
Vær med i 10 Ugers Udfordringen! Deltagerne køber Science Plan™ Perfect Weight-foder i en butik og får efterfølgende fuld refundering af det fulde købsbeløb ind på deres bankkonto Det er en enkel måde at få din hund eller kat tilbage til en sund vægt. Hvad venter du på?
Sidst opdateret 09/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ kattefoder indeholder nu NY Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technology™, der gør k/d™ mere indbydende end nogensinde før! EAT Technology™ er klinisk dokumenteret ernæring, der har vist sig at hjælpe med at forbedre appetitten hos katte med nyrelidelser gennem øget appel til sanserne. Nu kan du hjælpe din kat til igen at elske måltiderne, præcis som tidligere!
Sidst opdateret 28/03/2014
Urinerer din kat uden for kattebakken? Anstrenger din kat sig, når den urinerer? Hvis det er tilfældet, kan den have Feline Lower Urinary Tract Disease (FLUTD) – en almindelig, men alvorlig og smertefuld lidelse, men også en lidelse, der ofte kan behandles ved blot at skifte foder.
Sidst opdateret 21/03/2014
Dyrlæger over hele verden anbefaler Hill’s til deres klienter og giver vores foder til deres egne hunde og katte. Bare spørg dyrlæge Christina Fach fra Tyskland som giver sine egne kæledyr Science Plan og anbefaler det til hendes klienter.
Sidst opdateret 19/03/2014
Hvis din kat har en urinvejslidelse, vil det være betryggende at vide, at det rette foder – anbefalet af din dyrlæge – kan hjælpe katten til at få det bedre og forhindre, at problemet opstår igen. NY Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress er ernæring med ingredienser, der kontrollerer stress, og har klinisk dokumentation for at reducere tilbagevenden af tegn på Feline Idiopathic Cystitis (FIC), som er en af de almindelige typer af Feline Lower Urinary Tract Disorder (FLUTD).
Sidst opdateret 07/03/2014
God ernæring drejer sig ikke kun om ingredienserne, det handler om den rigtige mængde og balance af næringsstoffer. Derfor har vores eksperter lavet specifikke skræddersyede fodersammensætninger til at give din hund eller kat en afbalanceret ernæring.
[ ↑ skip to content ↑ ]