[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Maj nyheder

Sidst opdateret 12/05/2016
Hill's Pet Nutrition tilbagekalder frivilligt nogle få produktionspartier af visse Hill's portionsposer til katte. Disse produkter har tidligst været tilgængelige i Danmark i januar 2016.

Grundet en fejl hos en leverandør af råvarer, indeholder produkterne høje niveauer af jern. Jern er et vigtigt næringsstof i en kats kost, men et for højt indhold af jern kan medføre fordøjelsesproblemer, herunder diarré og opkast, og kan give mere alvorlige sundhedsmæssige problemer. Hvis du har et af de tilbagekaldte produkter derhjemme, så skal du ikke give det til din kat og kontakte din dyrlæge, hvis du er bekymret. For yderligere information og en samlet liste af de produkter med den specifikke datokode/best before dato venligst klik her.
Sidst opdateret 06/05/2016
Alle kan udvikle allergi – mennesker, hunde, katte – hvem som helst. Der er ikke stor forskel på, hvad der udløser allergi hos hunde, og hvad der udløser det hos mennesker.
Sidst opdateret 21/05/2014
Stress. Alle får det ind imellem – selv kæledyr. Stress kan påvirke din kats helbred og kan endda føre til visse typer af urinvejslidelser. Men hvorfor får katte overhovedet stress?
Sidst opdateret 22/05/2013
Tillykke til vinderen af et års Hill's foder Palle Andersen.
Sidst opdateret 18/10/2012
Velkommen til den nye Hill’s website. Vi har frisket designet op, for at forbedre din oplevelse. Formålet har været at gøre det nemt for dig, at finde ud af hvordan Hill’s kan hjælpe dig med, at tage endnu bedre vare på din hund eller kat.
[ ↑ skip to content ↑ ]