[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Foder til din killings følsomme mave – Prøv Hill’s™ Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse!

Hill’s™ Science Plan™ kitten produkter indeholder DHA, en type af omega-3 fedtsyrer, som er til stede i modermælken, essentiel for udvikling af hjernen. For at hjælpe din killing med overgangen fra modermælk til fast føde har vi sammensat Science Plan™ Kitten 1st Nutrition Mousse, en mousse med en blød konsistens og en fantastisk smag som din killing vil elske. Produktet er fremstillet af ingredienser af høj kvalitet, som understøtter optimal vækst, og det er et letfordøjeligt foder, som killinger vil lappe i sig.

Variation til killinger fra 3 ugers alderen

Med mousse, pate og opblødt tørfoder, tilbyder Hill’s et bredt sortiment, som giver dig mulighed for at finde lige præcis den fodertype og konsistens, som din killing foretrækker. Når du har fundet det foretrukne variant, som dækker alle ernæringsmæssige behov, så behøver du ikke at ændre noget fra fravænning (3 uger) indtil 1 års alderen. Dette er ikke kun praktisk for dig, men også fordelagtigt for din killing.

Sådan skal du fodre din killing

Glem ikke at fordi en ung killings mave er meget lille, så er det bedst at fodre den med små og hyppige måltider. Dette betyder, at du kan stille en ren skål med frisk foder frem mindst 4 gange om dagen, indtil den er omkring 6 måneder. Læs mere om fodring af din killing

[ ↑ skip to content ↑ ]