[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Kvalitets ingredienser er lig velsmagende foder

Hos Hill’s ved vi, at du kun vil have det bedste til din hund eller kat. Derfor kommer vi kun ingredienser af højeste kvalitet i alt vores hunde- og kattefoder for at skabe et velsmagende måltid!

Hvad gør vores produkter velsmagende?

  • Hill’s fremstilles af de fineste og naturlige ingredienser af høj kvalitet;
  • Lugtesansen er højt udviklet hos hunde og katte, og er afgørende for identificering og valg af foder. Når det kommer til tekstur, så foretrækker hunde blødere foderpiller og katte foretrækker foderpiller der er glatte og sprøde;
  • Foderpiller lavet i forskellige former og størrelser, da hunde og kattes præferencer er forskellige;
  • Hill’s anvender den nyeste teknologi med et minimum af håndtering, blanding og forarbejdning. Dette resulterer i sikkert, næringsrigt og velsmagende foder.

Hvad ser din hund eller kat efter i et foder?

Der er 3 væsentlige forskelle på hvordan hunde og mennesker vælger deres mad. Hunde og katte går ikke op i foderets udseende, især ikke farven. De er mere styret af foderets duft og smag. Yderligere er palatabiliteten også influeret af både kvalitet og friskhed af ingredienserne, hvilket hunde og katte let kan bedømme.

Hunde og katte har forskellige præferencer, når det kommer til tekstur. Generelt så foretrækker hunde blødere foderpiller og katte foretrækker foderpiller der er glatte og sprøde. Derfor tilbyder Hill’s forskellige formater som imødekommer specifikke behov hos hunde og katte.

Når du vælger Hill’s Science Plan, er du sikker på, at din hund eller kat får ernæring af høj kvalitet med en fantastisk smag. Hos Hill’s er vi så sikre på, at din hund eller kat vil elske vores foder, så vi tilbyder 100 % tilfredshedsgaranti eller du får dine penge tilbage!

[ ↑ skip to content ↑ ]