[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Anbefalet af dyrlæger over hele verden

Dyrlæger over hele verden anbefaler Hill’s til deres klienter og giver vores foder til deres egne hunde og katte. Bare spørg dyrlæge Christina Fach fra Tyskland som giver sine egne kæledyr Science Plan og anbefaler det til hendes klienter.

“Jeg fodre mine hunde med Hill’s Science Plan, fordi jeg mener, at afbalanceret ernæring af høj kvalitet er meget vigtig for hunde og katte for at holde dem sunde og i god form. Jeg anbefaler af samme årsag Science Plan til mine klienter. De fortæller ofte, hvordan foderet hjælper deres hunde og katte med en sund glansfuld pels. Derudover så elsker hunde og katte smagen og det er godt for deres maver.”

Hvorfor har så mange dyrlæger tillid til os?

Vi har mere end 150 dyrlæger, Ph.D. nærnærings- og foderforskere til at lave nye produkter og forbedre nuværende, som vil hjælpe din hund eller kat med et langt og sundt liv.

Vores eksperter studerer også hunde og kattes præferencer for at forstå hvordan smag, aroma og tekstur hjælper med at skabe nøje afbalanceret ernæring. Resultatet er komplet, nøje afbalanceret ernæring, som din hund eller kat vil elske at spise!

Der er ikke noget at sige til, at Hill’s har fået milioner af dyreejeres tillid siden 1948.

[ ↑ skip to content ↑ ]