[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Antioxidanter

Truslen fra fire radikaler

Cellerne er løbende under angreb fra komponenter kaldet 'frie radikaler'. Disse dannes som biprodukter af kroppens eget stofskifte eller som resultat af eksterne faktorer så som forurening. Frie radikaler kan dræbe celler ved at beskadige cellemembranen, samt indholdet enzymerne og DNAet. Frie radikaler udgør især en risiko for cellerne i nerve- og immunsystemet. Man mener også, at de bidrager til mange sygdommes fremadskriden og start på tidlig aldring.

Sådan hjælper antioxidanter

Antioxidanter hjælper med at forebygge celleskader fra de frie radikaler. Imens kroppens eget normale antioxidantforsvar yder nogen beskyttelse, vil tilsætning af antioxidanter til foderet give en ekstra beskyttelse, som støtter det naturlige forsvar.

Klinisk dokumenterede antioxidanter

Hill's Science Plan foder indeholder en unik kombination af antioxidanter , så som E- og C-vitaminer, beta-karoten og selen. Denne 'superior antioxidant' sammensætning er klinisk dokumenteret til at hjælpe med at vedligeholde din hunds eller kats helbred, reducere risikoen for sygdom og styrke immunforsvaret.

Beskytter hvalpe og killinger

Da især hvalpe og killinger er udsatte for frie radikaler, indeholder Hill's Science Plan Healthy Development sammensætninger klinisk dokumenterede antioxidanter, som hjælper med at opbygge et sundt immunforsvar fra begyndelsen.

[ ↑ skip to content ↑ ]