[ ↓ skip to navigation ↓ ]
The power of precise nutrition

Hvorfor nøje afbalanceret ernæring er vigtigt

For mange eller for få af visse næringsstoffer kan have indflydelse på din hunds eller kats helbred og velbefindende. Derfor er det vigtigt at fodre med en nøje afbalancering af den rette sammensætning af ingredienser af høj kvalitet. Med Hill’s™ Science Plan™ kan du være sikker på, at din hund eller kat får de næringsstoffer, den behøver for at holde sig sund.

Mere om vigtigheden af korrekt ernæringDækker din hunds eller kats særlige behov

Hunde og katte har særlige ernæringsmæssige behov afhængig af deres alder, størrelse og følsomhed. Hill’s Science Plan sortimentet er udviklet for at sikre, at hvalpe og killinger får den bedste start på livet, at voksne hunde og katte forbliver i topform og at ældre hunde og katte fortsat er livlige og adrætte.

Find det Hill's Science Plan produkt, som dækker din hunds eller kats særlige behovKlinisk beviste antioxidanter

Alle Hill's Science Plan produkter indeholder en klinisk bevist antioxidant formulering, der bidrager til et sundt immunforsvar, som er essentielt for at holde din hund eller kat i topform gennem alle livsstadier.

Opdag fordelene ved antioxidanterNøje afbalanceret ernæring giver størst værdi

Med et foder så næringsrigt og letfordøjeligt som vores, behøver hunde og katte ikke at spise så meget for at få al den næring de behøver. Derfor holder en pose Hill’s Science Plan længere, end du tror - og til en endnu bedre pris.

Bevæg musen henover poserne nedenfor og klik for at læse mere om hvert produkt

[ ↑ skip to content ↑ ]