[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Tilbring
kvalitetstid
med din hund

Nyt udseende
Bedste smag
nogensinde*

Pak legetøj og tilbehør, og kør af sted! Se, hvordan du kan få nogle uforglemmelige oplevelser sammen med din hund ...

Forstå
din lille hund

Små racer er anderledes end andre hunde. Fra deres fysiske størrelse til deres store personlighed – små hunde ser verden i et andet lys ... se, hvordan du kan dele deres syn på verden med vores praktiske vejledning.

Ejervejledning

Vælg det rigtige legetøj
til din hund

Kvalitetstid med legetøj er en vigtig mulighed for din hund til at få lidt motion, mental stimulering og hyggestunder med dig.

Alt legetøj, der gives til din hund, skal have en passende form og størrelse og være i god stand:

Legetøj, der er for småt, kan udgøre en kvælningsfare, fordi din hund kan sluge det

Snore, bånd eller elastikker kan være interessante for hunden, men er ikke velegnet som legetøj

Undgå enhver form for legetøj, hvor der er dele, som kan gnaves af (f.eks. plastikøjne på tøjdyr)

En god regel med hensyn til legetøj er, at når det begynder at blive flosset eller gå i stykker, er det tid til at udskifte det

Vil du gerne have mest muligt ud af din hunds legetøj? Lad være med at give den alt legetøjet på én gang. Udvælg en mindre del af hundens legetøj, og udskift det efter et par uger, så din hund kan blive ved med at synes, at det er nyt og interessant.

Stil og tilbehør
til din hund

Hundetøj og andet tilbehør til hunde bliver mere og mere populært, og alle små hunde kan bruge hundetøj som en måde til at udtrykke deres personlighed og være smarte på.

Tøj

Hvis du beslutter dig for at klæde din hund på, skal du vælge funktionelt tøj, der kan holde din hund varm. Du skal naturligvis undgå tøj, der kan være farligt for din hunds helbred.

Smykker

Fra tiaraer til halsbånd, halskæder og ankelkæder … smykker til små hunde kan se bedårende ud, men sørg for, at din hund ikke tygger på eller sluger dele, der kan skade den.

Transportkasser

Kasser fås i alle mulige faconer, størrelser og farver, og de fleste har netvinduer til at se igennem og til ventilation. Vælg én, der er stor nok til, at din hund har det rart, men lille nok til, at den ikke skøjter rundt, når du går.

Tag din hund
med i bilen

Uanset om det er en hurtig tur eller en længere rejse, vil din lille hund være den perfekte passager. Pas godt på din hund, og I to vil få en skøn tid sammen på køreturen.

Hjælp din hund med at vænne sig til at køre i bilen ved at tage den med på korte ture, inden den skal på langtur. Til langture er det bedste tilbehør et velventileret bur, der forankres med remme eller en sikkerhedssele.

Vær opmærksom på risikoen ved en varm bil for din lille hund eller miniaturehund. En bil kan på ingen tid blive til en ovn i foråret eller om sommeren.

  • Efterlad aldrig din hund alene i bilen, når det er varmt – heller ikke i et minut. Bilen bliver hurtigt meget varm, og varmen udgør en alvorlig fare
  • Tunge gisp eller konstant slikken kan være advarselstegn om, at du skal trække ind i skyggen og give hunden noget vand

Husk at hygge jer, og husk hundens foder og madskål, hvis I skal være væk i længere tid!

[ ↑ skip to content ↑ ]