[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Det rette foder
til din lille hund

Din lille hunds ernæringsbehov
er unikt

Hos Hill’s ved vi, hvor højt du elsker din lille hund. Du behandler din hund som et familiemedlem. Da små hunde har tendens til at leve længere end store racer, er de også mere udsat for frie radikaler. Disse kan skade celler og DNA, navnlig i nerve- og immunsystemet. Din hunds krop producerer egne antioxidanter, men hvis der tilsættes flere til din hunds foder, kan der opnås bedre beskyttelse.

Højt indhold af antioxidanter

Højt indhold af antioxidanter

100 g Hill's Science Plan Small & Miniature har et lige så højt indhold af vitamin E som 250 g mandler, der har et højt indhold af dette vitamin.

Du vil sandsynligvis også gerne have din lille hund tæt på dig hele dagen og kæle med din hund. Den har derfor, ud over regelmæssig pelspleje, behov for specielt sammensat foder for at holde tænderne rene og pelsen blød og skinnende.

Da din lille hund har en høj forbrænding, er kaloriebehovet større pr. kg kropsvægt. Og da din hund har en så lille mave, er det bedre for din hund at spise to eller flere små måltider i løbet af dagen. Pas på, at du ikke overfodrer din hund.

Vi ved, at du ønsker, at din hund skal have foder, der ser godt ud, dufter og smager fantastisk og består af mundrette foderpiller til din hunds lille mund. Vi har derfor sammensat Hill’s™ Science Plan™ Small & Miniature, der indeholder den rette ernæring og beskyttelse, som din lille hund har behov for!

Science Plan™ Small & Miniature
for et langt og sundt liv

Med 100 % af, hvad små hunde har behov for, og 0 % af, hvad de ikke har behov for, er ny Science Plan™ Small & Miniature vejen til et bedre liv!

Vi har sammensat dit hundefoder specielt til små hunderacers behov, så din hund kan få et langt og sundt liv sammen med dig. Med din kærlighed og vores beskyttelse er din hund i sikre hænder.

Høj immunitet og et sundt, langt liv

Science Plan Small & Miniature er specielt sammensat med vitamin E og andre klinisk dokumenterede antioxidanter til at neutralisere frie radikaler for at give din lille hund et sundt, langt liv.

Fantastisk smag, som din hund vil elske

Science Plan Small & Miniature hundefoder er fremstillet med kylling og kalkun som hovedingrediens for at give foderet en lækker kødsmag, som din hund vil elske.

Små foderpiller til små munde

Science Plan Small & Miniature hundefoder leveres i ekstra små, skiveformede foderpiller, der er specielt udformet til at passe i din hunds lille mund. Og vores specielt udformede knasende foderpiller med antioxidanter støtter din hunds mundhygiejne.

Science Plan™

Small & Miniature

Small & Miniature

4,5 mm

Science Plan™ Advanced Fitness™

Mini

Mini

6 mm

Science Plan™ Advanced Fitness™

Medium

Medium

10 mm

En smuk, blød og skinnende pels

Specialblanding af omega-6 fedtsyrer og andre næringsstoffer for sund hud og skinnende pels

Hvor ofte og hvor meget
skal din lille hund fodres?

Det er vigtigt at give din lille hund den korrekte mængde foder med passende intervaller, men det kan være lidt kompliceret, da disse varierer meget fra hund til hund. Det er vigtigt for din hunds helbred, at du får tjekket din hunds fysiske tilstand regelmæssigt, og at fodermængden justeres efter behov.

Læs mere...

For at hjælpe med til at holde din voksne hund sund anbefaler vi følgende trin:

  1. Vej din hund. Der er vægte i de fleste dyrlægeklinikker, som det er gratis at bruge.
  2. For at bestemme, om din hund ligger inden for det korrekte vægtinterval, kan du bede dyrlægen om at bruge systemet til kropstilstandsscoring (BCS - body condition scoring).
  3. Fodr din hund efter fodringsvejledninger og dyrlægens anbefalinger.
  4. Gentag fra trin 1, og juster om nødvendigt fodermængden.

Vi foreslår, at du eller din dyrlæge vurderer din hunds fysiske tilstand med nogle få måneders mellemrum. Dyrlægen kan for visse hunde anbefale hyppigere vurderinger.

Giv din lille
hvalp den bedste start på livet

Et langt og lykkeligt liv bygger både for dyr og mennesker på et sundt helbred. Det vigtigste i de første levemåneder er at lægge dette grundlag. Hvalpe fra små racer og miniatureracer skal vokse. Det foder, de spiser, bestemmer i vidt omfang, om de får en fantastisk start eller senere har større risiko for helbredsproblemer.

Husk disse fire topprioriteter, når du vælger foder til din hvalp:

Hvad stiller man op med en
kræsen hund?

kræsen hund

Giver du din hund velsmagende og næringsrigt foder, og vil din hund alligevel kun lugte til det og slikke på det? Er der foder tilbage i din hunds skål fra det sidste måltid?

Du tror måske, at din lille hund ønsker eller har brug for variation. Din hund vil faktisk med glæde spise samme foder hele livet, forudsat at det er velsmagende og næringsrigt. Din hund nedstammer fra dyr, som var vant til at jage, når der var lejlighed til det, og få, hvad de kunne, når de kunne.

Læs mere...

Årsagen til kræsne hunde er ofte ikke et resultat af deres egen adfærd. Men af vores. Hvis du giver din hund madrester eller for mange godbidder, vil det ikke kun øge risikoen for fedme, men også tilskynde til, at din hund bliver kræsen. Din hund undgår at spise i håbet om at få tilbudt noget mere spændende end det, der er i skålen. Det bedste, du kan gøre i denne situation, er at holde op med at give din hund madrester og at skære ned på godbidderne.

Da din lille hund eller miniaturehund var yngre, kan du, hvis du forsøgte at tilbyde din hund forskellige fodertyper for at finde det, der passede din hund bedst, have tilskyndet din hund til at holde sig tilbage i håbet om noget bedre. Hvis du åbner flere dåser med foder og forsøger at lokke din hund til at spise noget ved hvert måltid, har din hund trænet dig.

Den mest effektive måde, hvorpå du retter din hunds adfærd, er ved at hjælpe din hund til at forstå, at der ikke er valgmuligheder. Stil din hunds foder frem en halv time. Fjern det, hvis det ikke er spist. Når det er tid til næste måltid, stilles foderet frem igen og fjernes igen efter en halv time. Efter en dag eller to kan din hund begynde at snuse rundt efter ekstra godbidder. Hold fast i strategien, og giv ikke efter! Din hund sulter ikke. Din hund vil spise, når sulten melder sig. Du vil måske opleve, at din hund plager, men denne teknik er yderst effektiv til at overvinde en kræsen hund.

Hvis du ændrer din hunds foder, skal det ske gradvist. Start med at blande lidt af det nye foder i det gamle foder, og øg gradvist mængden af det nye foder, mens du skærer ned på det gamle foder. Dette vil være yderst nyttigt, hvis du skal vænne din hund til nyt foder og undgå sultestrejke. Hvis du skifter fra vådfoder til tørfoder, kan du prøve at blande lidt varmt vand i tørfoderet. Lad ikke vådfoder stå fremme så lang tid, at det fordærves. Det gælder navnligt på varme dage.

Hvis din hund pludselig bliver kræsen uden tidligere at have været det, kan det skyldes sygdom. Hold øje med opkastning, diarré, sløvhed eller vægttab. Gå endelig til dyrlægen med din hund, hvis du tror, at der er et problem.

[ ↑ skip to content ↑ ]