[ ↓ skip to navigation ↓ ]
Brown and black cat licking lips over a bowl of cat food

Al den ernæring,
katten har brug for, findes
i VetEssentials

Hill’s™ VetEssentials er et kattefoder med mange fordele, der håndterer de fem vigtigste essentielle sundhedsbehov hos katte i alle deres udviklingstrin.

VetEssentials unikke teknologier

Hill’s har hjulpet hunde og katte med at opnå livslang sundhed i mere end 70 år. Kvalitet, smag og innovative ernæringsfremskridt til forbedring af hundes og kattes sundhed er det, som vi prioriterer højest. Med din hunds eller kats bedste interesser for øje har Hill’s udviklet følgende unikke teknologier til brug i vores hunde- og kattefoder:

til et sundere liv!

Du forsøger at få sunde vaner, der kan holde dig sund og rask – sørg for at gøre det samme for din kat! Her er nogle sunde vaner, der kan få din kat til at føle sig godt tilpas hver dag …

Mundhygiejne

Mundhygiejne

Hill’s klinisk dokumenterede foderpilleteknologi holder kattens tænder rene, mens den spiser, takket være den 'tandbørstelignende' funktion!

Mere om mundhygiejne

Leg

Leg

Hold katten ungdommelig, aktiv og glad ved at indføre daglig kvalitetslegetid! Aktiv leg hjælper også med at skabe et godt og stærkt bånd mellem katteejer og kat.

Mere om leg

Optimal
ernæring

Optimal ernæring

Ernæring er nøglen til et langt og sundt liv for din kat. Sørg for, at din kat får det rette foder i forhold til dens livsstadie, så den kan være sund og rask.

Mere om fodring

Hudpleje

Hudpleje

Et foder med de rigtige mængder omega-3 og -6 fedtsyrer samt regelmæssig pelspleje vil være med til at holde din kats hud og pels flot – et sundt udseende, der ikke er til at tage fejl af!

Mere om pelspleje

Vægt
kontrol

Vægtkontrol

En sund vægt gør katten sundere – kombinér regelmæssig motion med de dokumenterede niveauer af L-carnitin eller vægtstyringsingredienser, der er i Hill’s™ VetEssentials kattefoder!

Mere om vægt

Motion

Motion

Hvis din kat får regelmæssig motion, er det med til at brænde kalorier og holde dens led og muskler sunde. Afsæt tid til at motionere din kat hver dag, så den kan få brugt energi og holder sig i form.

Mere om motion

Kattefoder til alle udviklingstrin

Vidste du, at kattens ernæringsmæssige behov ændrer sig i løbet af dens liv?

Fodertype

 • Alle
 • Tørfoder
 • Dåse
 • Portionspose
Find

KITTEN

under 1 år

Killing

Killinger gennemgår store forandringer i løbet af deres opvækst og udvikling – det kræver hårdt arbejde at blive stor! Killinger har brug for en masse energi og protein til at danne nye celler og balance mellem mineralniveauerne for at sikre en sund vækst. De rette mængder omega-3 fedtsyrer, DHA og EPA, har vist sig at gavne udviklingen af hjernen og synet, og mange antioxidanter bidrager til udvikling af immunforsvaret. Killinger har brug for et letfordøjeligt foder, der er skånsomt for maven og tilstrækkeligt lækkert til at give en god oplevelse af den første faste føde.

Fodertype

 • Alle
 • Tørfoder
 • Dåse
 • Portionspose
Find

YOUNG ADULT

1-6 år

Unge voksne

Unge, voksne kattes behov kan beskrives med ét ord: Vedligeholdelse! Det kan kræve en del pleje og pasning at holde katten sund i dens voksenår, men det er bestemt umagen værd! Den rette balance mellem mineraler, energi og letfordøjelige fibre hjælper katten med at holde sig i form og holde organerne sunde i hele dens voksenliv, og når den når en moden alder. Optimal sundhed nu er nøglen til et sundere liv senere hen!

Fodertype

 • Alle
 • Tørfoder
 • Dåse
 • Portionspose
Find

ADULT
Neutraliserede katte

1-6 år

Unge, voksne, neutraliserede katte

Neutraliserede katte har ikke brug for så mange kalorier for at holde idealvægten, og de har derfor større risiko for at tage på. Med tiden kan overvægt give den neutraliserede kat andre beslægtede sundhedsproblemer, og derfor er det meget vigtigt at holde katten i god form efter neutralisering. Et letfordøjeligt foder med den rette blanding af fibre holder kattes fordøjelsessystem i form, og et højt indhold af antioxidanter er med til at fremme et naturligt forsvar og sikre et langt og sundt liv.

Fodertype

 • Alle
 • Tørfoder
 • Dåse
 • Portionspose
Find

MATURE ADULT

7+ år

Modne katte

Modne katte har meget specifikke ernæringsmæssige behov, når de bliver ældre. At holde kroppen sund – og ånden frisk! – kræver sunde organer og knogler, et stærkt immunforsvar, stærke tænder og meget mere. At holde ældre katte ungdommelige og i god form hjælper dem med at undgå de sundhedsproblemer, der ofte forbindes med aldring.

Fodertype

 • Alle
 • Tørfoder
 • Dåsefoder
 • Portionsposer
Find

MATURE ADULT
Neutraliserede katte

7+ år

Modne, neutraliserede katte

Neutraliserede katte har ikke brug for så mange kalorier til at holde idealvægten, og de har derfor større risiko for at tage på. Med tiden kan overvægt give den neutraliserede kat andre beslægtede sundhedsproblemer, og derfor er det meget vigtigt at holde katten i god form efter neutralisering. Et letfordøjeligt foder med den rette blanding af fibre holder kattens fordøjelsessystem i form, og et højt indhold af antioxidanter er med til at fremme et naturligt forsvar og sikre et langt og sundt liv.

Specialiseret ernæring til neutraliserede katte

Få mere at vide om fordelene ved de
NYE Hill’s™ VetEssentials
NeuteredCat™ produkter

Fås i to lækre smagsvarianter
til voksne og modne katte

Få mere at vide

Tilmeld dig, og få xx kr. i rabat
på dit køb af Hill’s™-foder

Se fordelene ved foder, der kun fås hos dyrlægen, og hold dig informeret om nyheder og kattepleje med vores månedlige nyhedsbrev. Få glæde af fordelene ved at blive tilmeldt som bruger hos Hill's i dag, og gå ikke glip af chancen for at VINDE et års GRATIS forbrug af kattefoder.

Tilmeld dig nu

* Under gældende vilkår og betingelser

Hvor kan jeg købe
Hill’s™ VetEssentials

VetEssentials fås udelukkende hos dyrlægen.

Find din nærmeste dyrlæge

[ ↑ skip to content ↑ ]