[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Sådan virker Science Plan VetEssentials


Unikt 'plakrensende' tørfoder med dokumenteret effekt

Tandkødslidelser kan tillade bakterier at trænge ind i blodbanen hvor de kan have indflydelse på din hund eller kats helbred. Nyere forskning viser, at der er en klar sammenhæng mellem god mundhygiejne og generel opretholdelse af et godt helbred.


Klinisk dokumenteret reduktion af bakterieholdig plak


En klinisk undersøgelse viser, hvordan ophobning af bakterieholdig plak, 4 uger efter en komplet tandrensning, blev betydeligt reduceret hos hunde, der havde Hill'sTM Science PlanTM VetEssentials sammenlignet med hunde, der havde fået almindeligt tørfoder.

I en lignende undersøgelse af katte blev ophobningen af plak også reduceret betydeligt hos de katte, som havde fået Hill's™ Science Plan™ VetEssentials.

Se hvordan Science Plan™ VetEssentials reducerer ophobning af skadelig plak hos din hund eller katKlik her for at se mere

Unik foderteknologi


Hill's™ Science Plan VetEssentials indeholder en unik foderteknologi med foderpiller, der fungerer som en tandbørste med klinisk dokumenteret rengøring af tænderne.

Se hvordan den unikke foderteknologi i Science Plan™ VetEssentials er med til at rense tænderne og give frisk åndeKlik her for at se mere
Se hvordan Science PlanTM VetEssentialsTM imødekommer de
essentielle sundhedsbehov hos hunde og katte
See how Science Plan™ VetEssentials addresses the essential health need of your pet
See how Science Plan™ VetEssentials addresses the essential health need of your pet
[ ↑ skip to content ↑ ]