[ ↓ skip to navigation ↓ ]

I det sidste år nyheder

Sidst opdateret 16/08/2017
Sensitive maver og hud er et af de største problemer hos hunde og katte, og de forekommer ofte på samme tid. Nu kan hunde- og katteejere give deres dyr et foder der er specielt udviklet til at hjælpe begge tilstande: NY Science Plan™ Sensitive Stomach & Skin!
Sidst opdateret 07/07/2017
Det giver nogle udfordringer at have en ældre hund, men den tid du bruger med den har betydning for jeres gode forhold. Derfor er det vigtigt at prioritere tiden med din ældre hund. Så hvordan kan du hjælpe din ældre hund til at føle sig ung igen?
Sidst opdateret 23/06/2017
Specialiseret ernæring – udviklet på baggrund af mange årtiers forskning om aldring – kan gøre en stor forskel for din kat på 7+! Science Plan™ Youthful Vitality er lige det, din ældre kat behøver: Sammensat af ingredienser, der understøtter energi og vitalitet, hjernefunktion, en glansfuld pels og meget mere!
Sidst opdateret 27/02/2017
Det foder, som katte og hunde elsker, har fået et nyt udseende. Snart vil du kunne finde den nye og moderne pakke på hylden i din yndlingsdyreforretning. Hvis du ikke har en allerede – find en forretning i nærheden af dig.
Sidst opdateret 18/01/2017
vNår din hund har en fordøjelseslidelse, vil du gerne at den skal have den mest pålidelige form for lindring. Heldigvis er det rette foder ofte svaret på problemet. Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ fås nu med nye innovative ingredienser, som virker endnu bedre mod almindelige fordøjelsesproblemer.
Sidst opdateret 02/01/217
Når det handler om din hunds helbred, skal du have den bedste dyrlæge til hunde, en du kan stole på til at varetage alle din hunds fysiske behov. Hvor starter man? Når du er førstegangs-hundeejer eller har haft hund længe, men står over for en flytning, er der et par faktorer, du bør overveje, før du forpligter dig til en praksis.
Sidst opdateret 24/11/2016
Lider din hund eller kat af nyre- eller ledproblemer? Nu findes der et foder, som kan håndtere begge! Vi introducerer den ENESTE nyreløsning, som også forbedrer mobilitet med den fulde virkning af k/d™ og j/d™ – her er Hill’s™ Prescription Diet™ k/d™+Mobility!
Sidst opdateret 14/11/2016
Man bruger en masse tid og kræfter på at opdrage en ung hund, og selvom det kan føles lidt overvældende en gang imellem, er der ikke noget helt som hvalpe der får tænder. Lige som du tror du har styr på det hele, "bryder" der noget nyt igennem.
Sidst opdateret 14/11/2016
Folk har altid været fascineret af kattes ofte mystiske natur. Det er ikke let at regne ud, hvad de tænker eller føler, men der er en række folkeeventyr og kattemyter, der har behov for at blive lagt i graven. Her et par kattestereotyper man kan droppe.
Sidst opdateret 01/10/2016
Det drejer sig ikke kun om vaccinationer; du vil komme i flere situationer hvor du skal bruge en dyrlæge til din kat. Måske er det din første kat, din familie er lige flyttet eller din kat har behov for medicinsk behandling.
Sidst opdateret 30/09/2016
At adoptere en hund kan være overvældende, hvis du ikke ved hvor du skal starte, men det er også fantastisk sjovt og spændende at komme hjem med en hund!
Sidst opdateret 01/09/2016
"Hvorfor spiser min hund afføring?" Det er ikke et usædvanligt spørgsmål for hundeejere.
Sidst opdateret 26/08/2016
Er du bekymret for, hvor rund din kat er blevet eller bemærker du, at din kat taber sig for hurtigt? Det er nemt for mennesker at opdage, at de har taget for meget på, når deres bukser bliver lidt stramme.
Sidst opdateret 12/05/2016
Hill's Pet Nutrition tilbagekalder frivilligt nogle få produktionspartier af visse Hill's portionsposer til katte. Disse produkter har tidligst været tilgængelige i Danmark i januar 2016.

Grundet en fejl hos en leverandør af råvarer, indeholder produkterne høje niveauer af jern. Jern er et vigtigt næringsstof i en kats kost, men et for højt indhold af jern kan medføre fordøjelsesproblemer, herunder diarré og opkast, og kan give mere alvorlige sundhedsmæssige problemer. Hvis du har et af de tilbagekaldte produkter derhjemme, så skal du ikke give det til din kat og kontakte din dyrlæge, hvis du er bekymret. For yderligere information og en samlet liste af de produkter med den specifikke datokode/best before dato venligst klik her.
Sidst opdateret 06/05/2016
Alle kan udvikle allergi – mennesker, hunde, katte – hvem som helst. Der er ikke stor forskel på, hvad der udløser allergi hos hunde, og hvad der udløser det hos mennesker.
Sidst opdateret 04/02/2016
Julen er ovre og vinteren har for alvor sat ind… Freden og roen har sænket sig over dig og din kat og du kan med fordel benytte lejligheden til at gøre status over dine nytårsforsætter og holde øje med din kats vægt i de kommende måneder – se hvordan.
Sidst opdateret 12/01/2016
Kære små hunde - så er det tid til at slappe af! Stress kan forårsage eller medvirke til fordøjelsesproblemer, men den gode nyhed er, at det rette foder kan hjælpe. Find ud af, hvad NY Hill’s™ Prescription Diet™ i/d™ Stress kan gøre for din stressede hund i dag!
Sidst opdateret 21/12/2015
Vidste du, at din kats ernæringsbehov ændres efter neutralisering? Katte har behov for færre kalorier og et mere kontrolleret indhold af mineraler som hjælp til at undgå overvægt, blæreproblemer mv. Få mere at vide om den rette ernæring efter neutralisering: Hill’s™ Science Plan™ VetEssentials NeuteredCat!
Sidst opdateret 16/12/2015
Juleferien er den perfekte lejlighed til at give din hund lidt ekstra kærlighed – her er vores tips til at gøre juleferien endnu bedre for din hund!
Sidst opdateret 16/12/2015
Juleferien er den perfekte lejlighed til at give din kat lidt ekstra kærlighed – her er vores tips til at gøre juleferien endnu bedre for din kat!
Sidst opdateret 03/12/2015
Blæreproblemer er aldrig rare – specielt ikke for hunde, der ikke kan fortælle nogen, hvordan de har det. Hunde er heldigvis ret gode til at signalere et problem. Lær at spotte tegnene! Der findes desuden en ny sammensætning fra Prescription Diet™, som kan hjælpe! Få mere at vide
Sidst opdateret 29/10/2015
Vi stolte af at donere foder til hunde og katte hos Dyrenes Beskyttelses internater!
Sidst opdateret 13/10/2015
Sunde nyrer og blære er vigtige for din kats almene sundhed, og det er nu lettere end nogensinde at holde din kats urinveje i topform. Du kan holde din kats generelle helbred sundt, og samtidig hjælpe med at reducere hårboller eller med at holde vægten efter neutralisering! Få mere at vide
Sidst opdateret 09/10/2015
Sudden er en smuk herre på 9 år, en blanding af engelsk cocker spaniel og dværgpuddel. For to år siden blev han diagnosticeret med diskusprolaps, som blev behandlet på traditionel vis.
Sidst opdateret 14/09/2015
I disse måneder vælter det i bogstavlig forstand ind med nødlidende dyr på Dyrenes Beskyttelses internater. Derfor træder Hill’s Pet Nutrition nu til med en stor donation til de svigtede dyr og vil fremover donerer alt det foder, der skal til for at få dyrene på fode igen og ud i nye hjem.
Sidst opdateret 01/09/2015
Vi lancerer et nyt emballagedesign med letlæselig tekst i maj 2015. Hill’s™ Prescription Diet™-emballage får et flot nyt udseende. Læs mere…
Sidst opdateret 22/07/2015
Du ønsker det bedste for din hund eller kat – herunder det sundeste foder. Naturligt hunde- og kattefoder lyder som en god idé. Men hvordan kan du være sikker på, at det giver den nøje sammensatte ernæringsmæssige balance af næringsstoffer, som din hund eller kat behøver?
Sidst opdateret 26/06/2015
Vidste du, at overvægt øger kattens risiko for urinvejsproblemer? Du skal ikke længere vælge, hvad der skal håndteres først! Spørg din dyrlæge i dag om det nye Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic+Urinary! Få mere at vide ...
Sidst opdateret 26/06/2015
Håndtering af disse tilstande sammen er en enestående måde til at hjælpe hunde med at blive aktive igen – et vægttab letter belastningen på led, og mindre belastede led hjælper hunde med at blive aktive igen og forbrænde flere kalorier. Spørg din dyrlæge om det nye Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic+Mobility! Få mere at vide ...
Sidst opdateret 24/03/2015
Vær med i 10 Ugers Udfordringen! Deltagerne køber Science Plan™ Perfect Weight-foder i en butik og får efterfølgende fuld refundering af det fulde købsbeløb ind på deres bankkonto Det er en enkel måde at få din hund eller kat tilbage til en sund vægt. Hvad venter du på?
Sidst opdateret 09/03/2015
Prescription Diet™ k/d™ kattefoder indeholder nu NY Enhanced Appetite Trigger (EAT) Technology™, der gør k/d™ mere indbydende end nogensinde før! EAT Technology™ er klinisk dokumenteret ernæring, der har vist sig at hjælpe med at forbedre appetitten hos katte med nyrelidelser gennem øget appel til sanserne. Nu kan du hjælpe din kat til igen at elske måltiderne, præcis som tidligere!
Sidst opdateret 17/02/2015
Vi introducerer det NYE c/d™ Urinary Stress Reduced Calorie med alle de klinisk dokumenterede fordele ved den originale c/d™ Urinary Stress-sammensætning, men med færre kalorier, som hjælper katte med at opretholde en sund vægt. Se, hvordan det virker …
Sidst opdateret 27/01/2015
Nu kan du få hjælp med 10 Ugers Udfordringen og NY Science Plan™ Perfect Weight. Deltag i Udfordringen og få chancen for at vinde gratis foder og få tips til, hvordan du kan hjælpe din hund eller kat med at tabe sig. Tilmeld dig i dag!
Sidst opdateret 12/12/2014
Er fodersensitivitet årsagen til din hunds fordøjelsesproblem? Få mere at vide om fodersensitivitet, og hvordan det håndteres …
Sidst opdateret 05/12/2014
Ny Hill’s™ Science Plan™ Perfect Weight er en lækker, dokumenteret ernæringsløsning, der kan hjælpe din hund eller kat med at opnå en sund vægt og undgå at tage på igen og samtidig føle sig mæt og tilfreds. Der er en direkte forbindelse mellem en sund vægt og et længere liv hos hunde og katte – så et foder, der hjælper dem med effektivt at forbrænde ekstra kalorier, vil også hjælpe dem med at få et længere liv. Læs hele artiklen ...
Sidst opdateret 02/10/2014
Vi er overbeviste om, at den rigtige ernæring er vigtig for et langt og sundt liv. Vi har igennem mange år investeret i teknologier og den mest avancerede forskning på området og er stolte over at være den første virksomhed, der benytter evidensbaseret klinisk ernæring, til at udvikle vores produkter.
Sidst opdateret 08/07/2014
Hvis hunden har stive led eller problemer med bevægeligheden, får den desværre ikke mest muligt ud af livet. Hundens livskvalitet påvirkes uden tvivl af dens evne til at springe, gå og løbe som en frisk ung hund. Problemer med led og bevægelighed kan gøre det svært for hunden at gå ture og lege. Det medfører, at den "bremser ned" og desuden kommer til at virke ældre, end den reelt er. Heldigvis kan vi tilbyde en ernæring, som virker mod slidgigt og bidrager til at forbedre bevægeligheden og lindre ømme led. Få mere at vide...
Sidst opdateret 25/06/2014
Vidste du, at det at give din hund godbidder er vigtigt for jeres tilknytning til hinanden? Men pas på – hvis du giver de forkerte godbidder på det forkerte tidspunkt, kan de medvirke til, at hunden bliver overvægtig eller ansporet til uønsket adfærd! Få mere at vide om, hvordan du på en passende måde giver din hund godbidder (hvornår, hvor og hvad du skal give den).
Sidst opdateret 25/06/2014
Når din kat skal tabe sig, vil du sikkert gerne belønne dens succes. Sørg for, at de godbidder du giver er sunde, og understøtter målet for vægttabet, som I begge bestræber jer hårdt på at opfylde. Du kan også indføre de rigtige godbidder i en ny træningsrutine for at få din kat til at lege i længere tid!
Sidst opdateret 09/06/2014
Alle hunde elsker godbidder, især din egen hund!
Sidst opdateret 21/05/2014
Stress. Alle får det ind imellem – selv kæledyr. Stress kan påvirke din kats helbred og kan endda føre til visse typer af urinvejslidelser. Men hvorfor får katte overhovedet stress?
Sidst opdateret 23/04/2014
I de første 3 uger i killingers liv får de dækket deres ernæringsbehov via modermælken. Derefter skal der træffes en vigtig beslutning, om hvad de skal fodres med og hvilke ingredienser, der skal fylde deres små maver. Dette valg er vitalt for deres udvikling og fremtidige helbred.
Sidst opdateret 28/03/2014
Urinerer din kat uden for kattebakken? Anstrenger din kat sig, når den urinerer? Hvis det er tilfældet, kan den have Feline Lower Urinary Tract Disease (FLUTD) – en almindelig, men alvorlig og smertefuld lidelse, men også en lidelse, der ofte kan behandles ved blot at skifte foder.
Sidst opdateret 21/03/2014
Dyrlæger over hele verden anbefaler Hill’s til deres klienter og giver vores foder til deres egne hunde og katte. Bare spørg dyrlæge Christina Fach fra Tyskland som giver sine egne kæledyr Science Plan og anbefaler det til hendes klienter.
Sidst opdateret 19/03/2014
Hvis din kat har en urinvejslidelse, vil det være betryggende at vide, at det rette foder – anbefalet af din dyrlæge – kan hjælpe katten til at få det bedre og forhindre, at problemet opstår igen. NY Hill’s™ Prescription Diet™ c/d™ Urinary Stress er ernæring med ingredienser, der kontrollerer stress, og har klinisk dokumentation for at reducere tilbagevenden af tegn på Feline Idiopathic Cystitis (FIC), som er en af de almindelige typer af Feline Lower Urinary Tract Disorder (FLUTD).
Sidst opdateret 07/03/2014
God ernæring drejer sig ikke kun om ingredienserne, det handler om den rigtige mængde og balance af næringsstoffer. Derfor har vores eksperter lavet specifikke skræddersyede fodersammensætninger til at give din hund eller kat en afbalanceret ernæring.
Sidst opdateret 28/02/2014
Hvis din kat urinerer på uventede steder, som f.eks. dit stuegulv, prøver den måske at fortælle dig, at den har et problem med sit urinrør eller sin blære, også kaldet en urinvejslidelse. Sådanne lidelser er almindelige, men de er også yderst ubehagelige og kan være livstruende, hvis de ikke behandles, da de kan være et tegn på en mere alvorlig sygdom. Sørg derfor for at rådføre dig med din dyrlæge hurtigst muligt.
Sidst opdateret 05/02/2014
Hos Hill’s ved vi, at du kun vil have det bedste til din hund eller kat. Derfor kommer vi kun ingredienser af højeste kvalitet i alt vores hunde- og kattefoder for at skabe et velsmagende måltid!
Sidst opdateret 07/11/2013
Da oggi Hill’s™ Prescription Diet™ y/d™ ha una formula nuova con un gusto irresistibile, clinicamente provata per gestire la salute della tiroide del tuo gatto in sole 3 settimane!
Sidst opdateret 27/07/2012
Vi stillede Lynda et par spørgsmål om hendes job og om, hvad hun synes om at arbejde med og for katte og hunde.
Sidst opdateret 19/09/2013
Når din hund har foderallergi, er det næsten altid en reaktion på proteinet i dens foder. Til håndtering af denne kløende tilstand har Hill’s sammensat Hill’s™ Prescription Diet™ z/d™ ULTRA med højt hydrolyseret protein for at minimere de allergiske reaktioner, der kan påvirke din hunds hud, pels og mave.
Sidst opdateret 11/09/2013
Hvis du har en overvægtig hund eller kat, så er du ikke alene. Så mange som 1 ud af 3 hunde og katte i UK er overvægtige fordi mange dyreejere synes at ‘mere foder’ betyder ‘mere kærlighed.’
Sidst opdateret 03/06/2013
Er din kat ved at blive ældre? Når katte ældes, ændres både stofskifte, aktivitetsniveau og ernæringsbehov. Find ud af hvordan din ældre kats behov forandres.
Sidst opdateret 30/04/2013
y/dTM viste sig at være banebrydende innovation anerkendt af britiske dyrlæger, da en uafhængig undersøgelse i januar 2013 blev udført af CM research med 343 dyrlæger i storbritannien. y/dTM blev betragtet som det bedste nye produkt i 2012 langt over de andre. 31 % af dyrlægerne stemte på y/dTM, hvilket er tre gange mere end produktet på andenpladsen.
Sidst opdateret 22/02/2013
"Arbejdshunde" er heltehunde og dem vi ser i hverdagen, primært politihunde og førerhunde. Men en anden gruppe, som vi ikke ser så tit, er de meget veltrænede eftersøgnings- og redningshunde.
Sidst opdateret 22/02/2013
Deler du dit soveværelse med din kat? En nylig onlineundersøgelse viste, at over 90% af katteejere lader deres katte sove i soveværelset, mens over 50% lader dem sove i sengen.
Sidst opdateret 29/07/2013
Du ser, at din hund har kløe overalt, lider af fordøjelsesproblemer, kronisk diarré eller tarmluft. Den kan kaste op eller endog klø sine ører eller gnubbe sit ansigt.
Sidst opdateret 27/06/2013
Nu kan din hund eller kat tabe sig og holde sig i form helt uden afsagn. Hill’s™ Prescription Diet™ Metabolic Advanced Weight Solution er et revolutionerende nyt foder, der ændrer vægttab og vedligeholdelse for altid.
Sidst opdateret
A proper pet diet is completely different from a human diet, although many pet owners do not full appreciate that. The facts are that what is good to eat for humans is not always okay to feed their beloved pets.
Sidst opdateret 22/05/2013
Tillykke til vinderen af et års Hill's foder Palle Andersen.
Sidst opdateret 19/01/2011 15:42:00
The Pet Professors answer pet owners' question - from pets' point of view. Ask your own question at www.facebook.com/PetProfessors!
Sidst opdateret 15/07/2013
Når katte bliver 11 år, klassificeres de normalt som ældre katte. Det tidspunkt karakteriseres ofte ved en række både fysiske og adfærdsmæssige ændringer. Det er vigtigt at være bevidst om dette, således at du kan få mest muligt ud af de kommende år.
Sidst opdateret 10/07/2013
Introduktionsbrev til vores Breeder Club.
Sidst opdateret 20/12/2012
Tillykke til vinderen af “flotteste juleudstilling konkurrencen”, som blev afholdt for vores klinikker og butikker. Den heldige vinder blev Dyrehospital Hejsager Aps.
Sidst opdateret 18/10/2012
Velkommen til den nye Hill’s website. Vi har frisket designet op, for at forbedre din oplevelse. Formålet har været at gøre det nemt for dig, at finde ud af hvordan Hill’s kan hjælpe dig med, at tage endnu bedre vare på din hund eller kat.
[ ↑ skip to content ↑ ]