[ ↓ skip to navigation ↓ ]

Risici ved indtagelse af for meget salt

Salt udgør en vigtig bestanddel i din kats kost og spiller en afgørende rolle i dens velbefindende. Salt (eller natriumchlorid)opretholder kropsvæsken og er nødvendigt for at organerne og nervesystemet kan fungere.

Salt kan tilføjes til foder for at forbedre smagen. Undersøgelser har dog vist, at for meget salt i det foder du giver din kat, kan forøge risikoen for helbredsmæssige problemer såsom hjertelidelser og forhøjet blodtryk. Et højt indhold af salt kan også fremme udviklingen af en nyrelidelse, endda før den er blevet diagnosticeret. Især ældre katte kan være i et tidligt stadie af sygdommen uden at deres ejer er klar over det.

På grund af de forøgede risici ved indtagelsen af for meget salt, holder Hill'sTM streng kontrol med saltindholdet i vores foder. Dette betyder dog ikke, at vi går på kompromis med foderets smag eller dets ernæringsmæssige værdi. Det skyldes udelukkende den kendsgerning at katte i forskellige livsstadier og med specifikke ernæringsmæssige behov, har brug for et foder med præcist den rigtige balance af vitaminer, mineraler og kvalitetsingredienser.

Med Hill'sTM Science PlanTM sikrer du, at din kat får nøjagtigt den rigtige balance af næringsstoffer uden de risici, der er forbundet med for meget salt. Og desuden kan du være sikker på, at din kat vil kunne lide vores foder.

[ ↑ skip to content ↑ ]