Hill's Logo

ET SKRIDT FORAN
FOR DET BEDSTE LIV

Vores strategiVores hunde- og kattefoder

Hhvidt banner
Hill's Logo

ET SKRIDT FORAN
FOR DET BEDSTE LIV

Vores strategiVores hunde- og kattefoder

Hhvidt banner

EN FREMTIDSRETTET TILGANG
TIL ERNÆRING TIL HUNDE OG KATTE

Hos Hill's tænker vi altid på det næste, der sker for din hund eller kat, så I kan nyde nuet. Fra at hjælpe din hund med at nå en sund vægt, til strålende øjne hos din ældre hund eller kat, hjælper vores hunde- og kattefoder med at skabe en forskel du kan se, mærke og stole på.

ERNÆRING BASERET PÅ BIOLOGI
ERNÆRING BASERET PÅ BIOLOGI

Vi har din hund og kats unikke ernæringsmæssige behov i tankerne. Alt Hill's hunde- og kattefoder er udviklet af et engageret team af dyrlæger og PhD ernæringsfysiologoer og ernæringsforskere, så du kan føle dig tryg med det du fodrer med.

Om vores foder

GODKENDT AF HUNDE OG KATTE
GODKENDT AF HUNDE OG KATTE

Fra analyse af ingredienser til kvalitetskontrol og smag, hjælper over 900 hunde og katte i vores globale Pet Nutrition Center (PNC) med at udvikle foder, der er et skridt foran for din hund eller kats bedste liv.

Om PNC

GIVING HOPE TO SHELTER PETS
GIV HÅB TIL HUNDE OG KATTE PÅ INTERNATER

Gladere og sundere hunde og katte er nemmere at adoptere. Det er derfor vores Food, Shelter & Love program leverer det livsændrende foder internater har behov for, for at hjælpe hjemløse hunde og katte med at finder deres hjem for resten af livet.

Om støtte til internater

ERNÆRING TIL ALLE ALDRE, STØRRELSER OG BEHOV

Alle hunde og katte har deres egen rejse, og vi er optaget af at støtte dem undervejs. Uanset om du fodrer for en sundhed hverdag eller for et specielt ernæringsbehov, kan det rigtige hunde- eller kattefoder få det bedste frem i din bedste ven.

Prescription Diet Logo
Terapeutisk ernæring for at hjælpe dyrlæger med at ændre din hund eller kats liv.

Nogle gange kan en enkelt diagnose ændre alt. Når dyrlægen identificerer specielle ernæringsbehov, hjælper Hill's Prescription Diet foder dig med at drage omsorg for den hund eller kat du er så glad for.

Science Plan Logo
Biologibaseret ernæring for at hjælpe din bedste ven med at får det bedst mulige liv.

Alle hunde og katte fortjener et foder som følger med deres skiftende behov. Fra at støtte bevægelighed hos hunde, til at hjælpe katte med tilbøjlighed til hårboller. Hill's Science Plan foder er udviklet til ethvert stadie i en hund eller kats liv.

UANSET HVER DER KOMMER,
ER VI HER FOR DIG
REGISTRER DIG FOR AT FÅ TIPS OM HUNDE OG KATTE, TILBUD OG MERE

Kom i gang