FORBEDRING AF LIV SAMMEN

Livet er meget sjovere, når din kat er sund. Det er derfor, vi har valgt at samarbejde med din dyrlæge om at levere de bedste ernæringsbaserede løsninger, der hjælper jer med igen at få et normalt og godt liv sammen.

ET SAMARBEJDE, DER GØR EN FORSKEL

Uanset hvilke helbredsproblemer din kat har, giver vores samarbejde med dyrlæger en unik mulighed for at finde en løsning.
Spørg din dyrlæge, hvordan Prescription Diet kan hjælpe din kat.

ERNÆRINGSMÆSSIG FORSKNING OG INNOVATION

Når man kombinerer vores videnskabelige tilgang til ernæring med ekspertisen hos mere end 220 dyrlæger og ernæringseksperter med ph.d.-grad, står det klart: Vi er meget mere end bare producent af hunde- og kattefoder. Vi er dyreelskere, der arbejder utrætteligt på at gøre en forskel for hunde og katte.

UIMODSTÅELIG SMAG

Selv den bedste ernæring i verden duer ikke, hvis din kræsne kat ikke kan lide at spise den. Forkæl den med velsmagende ingredienser, uimodståelige aromaer og unikke former og konsistenser, som katte ikke kan modstå.

VORES ENGAGEMENT I KVALITET

Ro i sindet er uvurderligt. Det er derfor, alt Prescription Diet foder er baseret på de bedste ingredienser fra de mest betroede leverandører. Hill's kvalitetskontrolteam og diverse myndigheder inspicerer produktionsanlæggene regelmæssigt.

INTRODUKTIONEN AF DIÆTERNÆRING

Det hele begyndte med en Seeing Eye hund, dens bedste ven og en dyrlæge med en vision. Det var sådan, dr. Mark Morris skabte diæternæring for mere end 75 år siden. Siden da har vi løbende videreudviklet foderet. Vi har videreført hans engagement i innovation gennem lanceringen af banebrydende produkter, såsom Hill's Prescription Diet b/d, Hill's Prescription Diet Metabolic og meget mere.

 

Prescription Diet

 

Tilgængelig i portionsposer til din kat

 

Se vores varianter

 

Vægtkontrol

81% af kattene tabte sig på to måneder hjemme.

Digestive Care

Letfordøjeligt foder, hvilket forbedrer optagelsen af næringsstoffer.

Allergi/Hudlidelse

Lindrer kløende og irriteret hud.

Pleje af nyrer

Reducerer risikoen for kalciumoxalat- og struvitsten.

Nyrepleje

Klinisk dokumenteret ernæring, der forbedrer livskvaliteten.

Pleje af din kat

ARTIKLER OG VÆRKTØJER Hunde- og kattepleje

 • Kat | Ny katteejer - hillspet.dk

  Lige nu spørger du sikkert dig selv: “Skal jeg få mig en kat?”. Det er et godt spørgsmål, som bør overvejes grundigt.
 • Kat | Sundhedspleje - hillspet.dk

  Det er spændende at få en ny firbenet ven med hjem, men som katteejer har du nok en del spørgsmål om sundhedspleje. Det ville være lettere, hvis katte kunne fortælle, hvordan de har det.
 • Kat | Træning - hillspet.dk

  Mens hunde ønsker at behage deres “herre”, er det vigtigt at huske på, at katte har det på en anden måde.
 • Kat | Regelmæssig Pleje - hillspet.dk

  Der er meget at tænke på, når man ejer en kat. Glem ikke, at ingen katteejer er perfekt! De fleste lærer hen ad vejen, men lige nu og her kan du få svar på nogle af de mest almindelige spørgsmål.
 • Kat | Leg og Motion - hillspet.dk

  Noget af det vigtigste, du kan gøre for din kat, er at lege med den. Det hjælper med at holde den sund, styrke jeres bånd og kan måske endda også forbedre dit eget helbred lidt.
 • Kat | Adfærd og Udseende - hillspet.dk

  Hvis katte kunne tale, ville deres ejere kunne stille dem en masse spørgsmål, såsom: Er du sulten? Hvorfor kan du godt lide at gemme dig i papirsposer? Er du nødt til at bruge sofaen som kradsetræ? Der er ingen tvivl om, at katte er mystiske, men det er værd at prøve at forstå, hvad de tænker, og hvorfor de opfører sig, som de gør.