ET SKRIDT FORAN
FOR DIN KATS
SPECIFIKKE
BEHOV

DIÆTETISK ERNÆRING, DER HJÆLPER DYRLÆGER MED AT FORANDRE DIN KATS LIV

Hill’s Prescription Diet er videnskabeligt baseret diætetisk ernæring til katte med specifikke helbredsproblemer eller særlige ernæringsmæssige behov. Prescription Diet kattefoder skal gives under kontrol af en dyrlæge, så sørg for at spørge din dyrlæge, hvordan Prescription Diet kan hjælpe din kat.

SUNDE URINVEJE

SUNDE URINVEJE

Sten og krystaller kan være smertefulde for din kat og kræve livslang pleje for at forhindre, at de kommer igen. Prescription Diet foder til sunde urinveje kan understøtte din kats urinveje og være med til at forhindre fremtidige tilfælde.

VÆGTSTYRING

VÆGTSTYRING

Du kan give en overvægtig hund eller kat et godt liv, uden at den behøver undvære velsmagende foder. Prescription Diet foder til vægtstyring understøtter vægttab med ernæringsmæssig videnskab, der aktiverer hunde og kattes metabolisme, så de kan begynde at bevæge sig igen.

NYREPLEJE

NYREPLEJE

Nyrelidelser kræver livslang pleje, men kan håndteres effektivt med det rette foder. Prescription Diet nyrefoder kan hjælpe med at bibeholde en balance mellem væske og mineraler i din kats krop, samtidig med at den bliver ved med at spise og bevare muskelmasse.

MAVE-TARM-PROBLEMER

MAVE-TARM-PROBLEMER

Hvis din kats mave-tarm-problemer skaber problemer for jer begge, kan du tale med dyrlægen om vores mange Prescription Diet produkter til mave-tarm-problemer, der hjælper med at få dens mave i orden igen.

PLEJE TIL FODER ELLER MILJØBETINGET SENSITIVITET

PLEJE TIL foder eller miljøbetinget sensitivitet

Uanset om din hund eller kat lider af foder- eller miljøbetinget foder eller miljøbetinget sensitivitet, har Prescription Diet en række produkter, der er udviklet til at håndtere dens unikke sensitivitet, mindske kløe og understøtte sund hud.

ANDRE PROBLEMER

ANDRE PROBLEMER

Til katte med andre problemer – eller flere lidelser på samme tid – eller endda til katte, der har behov for akut pleje, tilbyder Prescription Diet endnu flere produkter, der er udviklet til at hjælpe dem med hurtigt at få det bedre.

FIND ET PRODUKT

Vælg et helbredsproblem eller en produkttype for at få mere at vide om fordelene ved alle vores dyrlægeanbefalede diætetiske kattefodertyper.

Product Prescription Diet

star star star star star 4.6 (160)

Godt foder til gamle katte

Min dyrlæge anbefalede og ordinerede dette foder til to af vores ældre katte, der er over 14 år gamle, og jeg må sige, at de var ret glade for det, og det siger ikke så lidt for sådan nogle kræsne gamle katte! Jeg har det bedre med at give dem et foder, der er godt for dem.

– poomy, bradenton, fl

Science Plan Katt

LEDER DU EFTER DAGLIG ERNÆRING?

Sørg for, at din sunde kat kan få det bedste liv med Hill’s Science Plan – velsmagende, biologisk baseret kattefoder til alle livsstadier.

Om Science Plan

center for kæledyrsernæring

GODKENDT AF VORES HUNDE OG KATTE

De over 900 hunde og katte i vores globale Pet Nutrition Center (PNC) hjælper os med at analysere kvaliteten og teste smagen af ingredienser for at udvikle foder, der er et skridt foran for det bedste liv for din hund eller kat.

Om PNC