en ny begyndelse
i hver pose.TAKKET VÆRE VIDENSKAB.

Se alle produkter til katte    Spørg din dyrlæge

Klinisk ernæring til livsændrende omstændigheder

Har din kat enten en særlig sundhedstilstand eller bestemte ernæringsmæssige behov? Hill's Prescription Diet er dyrlægeanbefalet klinisk ernæring, som bidrager til at hunde kan leve det bedst mulige liv.

Packshot Urinpleje

SUNDE URINVEJE

Når din kat oplever problemer med urinvejene, kan det være ganske frustrerende for jer begge. Det er en rigtig god ide at tale med din dyrlæge og finde det korrekte foder. Hill's tilbyder forskellige fodertyper, der bidrager til sunde urinveje for din kat, herunder Prescription Diet c/d Multicare, som hjælper med at reducere almindelige urinvejssymptomer, og som opløser struvitsten på helt ned til 7 dage (gennemsnitligt på 27 dage).

Packshot Vægtstyring

VÆGTSTYRING

Over 55 % af alle hunde og katte er overvægtige, og faktisk er lidt ekstra vægt på sidebenene nok til at øge risikoen for sundhedsproblemer. Den gode nyhed er, at korrekt ernæring kan hjælpe. Hill's tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til vægtstyringfoder, herunder Prescription Diet Metabolic, som hjælper katte med at tabe sig naturligt ved at aktivere deres stofskifte, samtidig med at det holder dem mætte og veltilfredse.

Packshot Kidney Care

NYREPLEJE

Hill's tilbyder flere forskellige typer af foder til pleje af nyrerne, herunder Prescription Diet k/d, som hjælper med at beskytte den vitale nyrefunktion og støtte din kats naturlige evne til at opbygge og vedligeholde muskelmasse. Desuden, som klinisk dokumenteret ernæring, hjælper det til at forbedre kattes livskvalitet og med at forlænge jeres liv sammen.

Packshot Digestive Care

FORDØJELSESPLEJE

Når din kat har problemer med fordøjelsen, er det en ganske ubehagelig omgang for alle parter. Spørg din dyrlæge til råds om, hvilket Prescription Diet foder der anbefales til kattes fordøjelsespleje.

Følsomheder i huden ved Packshot

PLEJE TIL SENSITIV HUD

Det er normalt et hyggeligt øjeblik, når din kat fodres, hvor I har god kontakt med hinanden, men for katte med fødevaresensivitet kan det, de spiser, give problemer med fordøjelsen eller huden. Spørg din dyrlæge til råds om, hvilket Prescription Diet-foder, der er det rigtige for din kat.

Packshot Andre betingelser

ANDRE HELBREDSPROBLEMER

Til katte med både almindelige - og knap så almindelige - helbredsproblemer tilbyder Hill's Pet Prescription Diet foder er videnskabeligt dokumenteret foder, der bidrager til, at din kat kan leve det bedst mulige liv.

#spørg-din-dyrlæge (ankeret er kun synligt ved kodning)

dyrlæge undersøger kat

Spørg efter en anbefaling til foder hos din dyrlæge

Det behøver ikke kun at være din egen beslutning at vælge foder til din kat. Tal med din dyrlæge om, hvordan Prescription Diet kan hjælpe din kat. Ved du ikke, hvor du skal begynde? Download vores tjekliste med spørgsmål dyrlægen kan stille.

Download liste    Find en dyrlæge

FIND ET PRODUKT

Vælg et helbredsproblem for at få mere at vide om fordelene ved vores varianter af diætiske kattefoder.

Prescription Diet produkt

star star star star star 4.6 (160)

Godt foder til gamle katte

Min dyrlæge anbefalede og ordinerede dette foder til to af vores ældre katte over 14 år. Og jeg må sige, at de var ret vilde med det, hvilket betyder meget for sådan nogle kræsne gamle katte! Jeg har godt med at give dem foder, jeg ved er godt for dem.

- poomy, bradenton, fl

Læs alle anmeldelser

foto af katte, der leger med en medarbejder i et dyrefodercenter

Leder du efter et dagligt foder?

Sørg for, at din sunde kat kan komme til at leve det bedste liv med Hill's Science Plan - velsmagende, videnskabeligt baseret ernæring til alle kattes livsstadier.

Om Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Godkendt af vores hunde og katte

I vores globale Pet Nutrition Centre (PNC) bor over 900 hunde og katte, som hjælper os med at udvikle videnskabeligt baseret ernæring, der kan ændre din hunds eller kats liv. De hjælper os lige fra den fase, hvor ingredienserne bliver analyseret til kontrollen af smagen og kvaliteten.

Om PNC

Vet Essentials

Vet Essentials

Alle typer af Vet Essentials foder indeholder 5 essentielle fordele målrettet din hunds eller kats særlige behov. Vores afbalancerede formuleringer tilbyder unikke fordele, for at hjælpe til at opretholde din hunds eller kats generelle sundhed gennem alle livets faser.

Om Vet Essentials