Kvalitet og sikkerhed

STOL PÅ HILL'S STANDARDER

Et dokumenteret engagement i kvalitet og sikkerhed.

Bowls of various grains, which are used in some Hill's pet food.

1PRODUKTUDVIKLING

Mere end 220 dyrlæger, forskere med speciale i foder, teknikere og ernæringseksperter med ph.d.-grad hos Hill's udvikler alle Hill's foderprodukter, så de opfylder din hunds eller kats behov.

PRODUCT DEVELOPMENT
PRODUCT DEVELOPMENT
Salmon, a high-quality ingredients used in Hill's pet food.

2Ingredienser fra vores leverandører

Kun ingrediensleverandører, hvis produktionsanlæg opfylder strenge kvalitetsstandarder, kan blive godkendt af Hill’s.

Ikke nok med, at hver ingrediens undersøges af hensyn til sikkerheden. Vi analyserer også hvert produkts ingrediensprofil for essentielle næringsstoffer for at sikre, at din hund eller kat får den præcise sammensætning, som de har brug for.

A safety check is performed on recently produced pet food.

3Produktfremstilling

Vi foretager årlige kvalitetssystemanalyser af alle produktionsanlæg for at sikre, at vi opfylder de høje standarder, som din hund eller kat fortjener.

Vi stiller krav om overholdelse af god fremstillingspraksis (Good Manufacturing Practices – GMP) og Hill's høje kvalitetsstandarder, så din hunds eller kats foder produceres under rene og hygiejniske forhold.

 

4Færdigt produkt

Vi foretager afsluttende sikkerhedskontrol dagligt af alle Hill's foderprodukter som hjælp til at sørge for, at sikkerheden for din hunds eller kats foder er i top.

Derudover bliver alle færdige produkter kontrolleret fysisk og testet for vigtige næringsstoffer inden udsendelse, som bidrag til at sikre, at din hund eller kat får et ensartet produkt hver gang.