Sådan vælger du det bedste kattefoder

Katte kan være nogle kræsenpinde, så hos Hill's gør vi vores bedste for at levere afbalanceret ernæring af høj kvalitet, som katte ikke kan modstå. Tag et kig på de kattefodervarianter, som vi kan tilbyde din pelsklædte ven.

Vælg det bedste kattefoder

Der er flere ting, som du bør overveje, når du skal vælge det bedste foder til din kat. Begynd med tre af disse primære overvejelser for at sikre, at du imødekommer dens specifikke ernæringsmæssige behov.

1

Din kats alder

Har du lige fejret din kats etårsfødselsdag? Eller fyldte den syv år? Jo ældre katte bliver, desto mere har de behov for aldersvarende foder. Hill's kattefoder til hvert livsstadie kan give din killing, din voksne eller din ældre kat den ernæring, som den har behov for.

Killinger under 1

Killinger under 1 år & drægtige og diegivende katte

Killingefoder er særligt sammensat til deres livlige livsstil og fremstillet for at give næring til deres uendelige energi og understøtte en sund udvikling.

Køb killingefoder

Voksne katte (1-7 år)

Voksne katte (1-7 år)

Foder til voksne katte behøver den rette sammensætning af næringsstoffer — ikke for meget og ikke for lidt — for at støtte en kats daglige ernæringsbehov.

Køb foder til voksne katte

Ældre katte (7 år +)

Ældre katte (7 år +)

Efterhånden som din kat bliver ældre, har den behov for særlig støtte for at reducere risikoen for nyreproblemer, bevægelighedsproblemer og andre helbredsproblemer, der er forbundet med alder.

Køb foder til en ældre kat (7+ år)

2

Ernæringsbehov

Ved at give din kat det rette foder kan du forandre måden I er sammen på. Hill's tilbyder et stort udvalg af pålideligt kattefoder, sammensat til stort set ethvert sundhedsbehov.

Products SP

Ernæring som enhver kat har behov for

Er din kats ånde særlig dårlig? Måske har du bemærket, at din kat har taget lidt på. Uanset årsag er det bedste kattefoder det foder, som får din kat til at føle sig godt tilpas.

Der er et kattefoder, som passer til dine og din kats behov, lige fra daglig sundhed og vitalitet til smagsvarianter med naturlige ingredienser.

  • Vægtstyring
  • Hårbollekontrol
  • Indendørskatte vs. udendørskatte
  • Hjem med flere katte
  • Tandpleje & mundhygiejne
  • Energi & psykisk velvære

Køb Science Plan

 

Køb Hill's foder efter mærke

 

Hill's Science Plan Velsmagende kyllingeforret til voksne katte

 4.7(82)
Din kat vil elske smagen af Science Plan Velsmagende kyllingeforret til voksne katte kattefoder med blød og glat konsistens. Det er nøje afbalanceret ernæring til at vedligeholde slanke muskler og sundheden i vitale organer.

Skriv din anmeldelse

Hill's™ Science Plan™ Velsmagende kyllingeforret til voksne katte

Pleje af din kat

ARTIKLER OG VÆRKTØJER

Hunde- og kattepleje