Hyppigt stillede spørgsmål

I listen nedenfor kan du finde en masse information, som ofte efterspørges af forbrugere af Hill's hunde- og kattefoder. Hvis du ikke kan finde det, du søger, er du mere end velkommen til at kontakte os med spørgsmål.

Hyppigt stillede spørgsmål

 • Top-spørgsmål

  Hvor meget bør jeg fodre min hund eller kat?

  Hundes og kattes fødebehov varierer fra individ til individ, ligesom det er tilfældet for mennesker. Det meste af Hill's hunde- og kattefoder har en fodringsvejledning på emballagen, som kan hjælpe dig med at finde ud af, hvilken fodermængde, din hund eller kat har behov for. Fodringsvejledningen er dog kun ment som et udgangspunkt. Det er vigtigt for din hunds eller kats sundhed, at du får tjekket dens fysiske tilstand regelmæssigt, og at fodermængden justeres efter behov. Se vores hunde produktvælger, katte produktvælger for at få adgang til Hill's fodringsvejledning for hunde- og kattefoder.

  Hvad er forskellen på Prescription Diet, Science Plan og Vet Essentials hunde- og kattefoder?

  Prescription Diet  foder er sammensat til at håndtere specifikke sygdomme, som kan opstå hos hunde og katte. Prescription Diet foder fås hos din dyrlæge og autoriserede onlineforhandlere. Hvis din hund eller kat har en sygdom, skal du tale med din dyrlæge om, hvorvidt et Prescription Diet foder er det rigtige for din hund eller kat. Prescription Diet er klinisk ernæring der forbedrer livskvaliteten.

  Science Plan  foder er sammensat til at opfylde sunde hundes og kattes behov på forskellige livsstadier. Science Plan foder til sunde hunde og katte giver klinisk dokumenterede fordele, der fremmer vitalitet og velvære uanset alder og livsstil med et fuldt sortiment af nøje afbalancerede produkter. Science Plan er 100% af, hvad hunde og katte har brug for, og 0% af det, de ikke har brug for. Science Plan indeholder de fineste naturlige ingredienser, som din hund eller kat vil elske, og er ikke tilsat kunstige smags-, farve- eller konserveringsstoffer, som hjælp til at sikre, at din hund eller kat kan leve et sundt og lykkeligt liv.

  Vet Essentials  hunde- og kattefoder er forebyggende ernæring til ethvert livsstadie. Hvert Vet Essentials foder giver fem sundhedsfordele for at opfylde hundes og kattes behov på forskellige livsstadier. Sammen med regelmæssig motion og kontrol hos dyrlægen maksimerer Vet Essentials din hunds eller kats sandsynlighed for en sund fremtid. Vet Essentials fås kun hos din dyrlæge.


  Vi fremstiller ikke Science Plan og Vet Essentials foder som erstatning for Prescription Diet produkter.


  Hvad er holdbarheden for Hill's hunde- og kattefoder? Hvordan bør jeg opbevare foderet?

  Her kan du læse om holdbarheden og tips til opbevaring af vores foder.

   

  Hvor kan jeg købe Hill's hunde- og kattefoder?

   

   

  Prescription Diet  foder fås på de fleste dyrlægeklinikker og dyrehospitaler. Hvis du leder efter en dyrlæge i nærheden af dig, kan vi hjælpe dig. Prescription Diet fås også online hos dyrlæger med onlinesalg og hos autoriserede onlineforhandlere.

  Science Plan  foder fås på de fleste dyrlægeklinikker og dyrehospitaler, hos dyrehandlere, i foderbutikker og hos nogle udbydere af hunde- og kattepelspleje. Vi kan hjælpe dig med at finde en dyrlæge eller en anden forhandler i nærheden af dig. Science Plan foder fås også hos autoriserede onlineforhandlere.

  Vet Essentials foder fås kun hos din dyrlæge.

  Kan jeg købe Hill's hunde- og kattefoder online?

  Science Plan  foder fås online hos autoriserede onlineforhandlere.

  Prescription Diet foder fås hos din dyrlæge eller online hos autoriserede onlineforhandlere.

  Vet Essentials foder fås kun hos din dyrlæge.

  Hvordan kan jeg få mere at vide om min hunds eller kats Hill's foder – herunder hvordan det virker, ingredienserne, smag osv.?

  Besøg vores produktsektion for at få mere information om det Science Plan, Prescription Diet eller VetEssentails foder, som du giver din hund eller kat.

  Hvor mange kalorier er der i Hill's hunde- og kattefoder?

  Kalorieindholdet varierer fra produkt til produkt, idet hvert af dem er sammensat til en specifik kombination af livsstadie og livsstil. Kalorieindholdet for hvert af vores produkter findes på vores produktvælger online.

  Findes min hunds eller kats foder som både tørfoder, dåsefoder og godbidder?

  Brug vores produktvælger online for at se alle de tilgængelige produkter.

  Leveres alle Hill's foderprodukter til hunde og katte med en garanti?

  Alle Hill's foderprodukter til hunde og katte er mærket med vores garanti. Hvis du ikke er helt tilfreds med Prescription Diet, Science Plan™ ™ eller Vet Essentials foderprodukter, skal du blot returnere den ubrugte portion til salgsstedet mod tilbagebetaling eller bytte.

 • Fodring med Hill's Pet Foder™

  Min hund eller kat er kræsen. Hvordan kan jeg forstærke smagen af dens foder? Kan jeg fodre med mad eller madrester?

  Smagstest har vist, at hunde og katte foretrækker Hill's foder frem for mange andre førende mærker, men vi ved også godt, at nogle hunde og katte er kræsne. Nedenfor er der nogle tips til, hvordan du kan få din hund eller kat til at spise. Vi anbefaler, at du følger et eller flere af disse tips.

  • Hvis du skal til at fodre din hund eller kat med et nyt foder, så følg 7-dages overgangsskemaet for hunde eller katte. En gradvis overgang fra det nuværende foder til det nye foder vil gøre det lettere at vænne din hund eller kat til kun at blive fodret med det nye foder.
  • Giv din hund eller kat foder ved at afmåle den passende daglige mængde foder og hælde det i foderskålen. Hvis du fodrer din hund eller kat mere end én gang om dagen, så del hele dagens mængde op i det ønskede antal.
  • Giv en hund 10-20 minutter til at spise, og fjern så det resterende foder. Vent derefter med at fodre hunden indtil dens næste måltid. Husk, at mad smager meget bedre, når vi er sultne!
  • Hvis du fodrer din hund eller kat med tørfoder, så prøv ved det næste par måltider at fodre med hånden, dvs. hold foderpillerne i din hånd og giv dem til din hund eller kat i små portioner.
  • Føj et par spiseskefulde lunkent (ikke varmt) vand til hvert måltid tørfoder. Lad blandingen stå i et par minutter, så foderpillerne blødes op, og servér så. Fugt kun nok foder til ét måltid ad gangen, så foderet ikke bliver dårligt. Lad ikke fugtigt foder stå fremme i mere end fire timer.
  • Du kan lave sovs til at blande med tørfoderet ved at tilføje et par spiseskefulde lunkent (ikke varmt) vand til en tilsvarende mængde dåsefoder. Hæld sovsen over tørfoderet og servér. Sørg for kun at lave sovs til ét måltid ad gangen, så foderet ikke bliver dårligt.
  • For at forstærke smagen af både våd- og tørfoder kan du tilføje en lille smule kyllingebouillon med lavt natriumindhold eller væsken fra dåsetun i vand. Lav kun nok til ét måltid, så foderet ikke bliver dårligt. (Brug ikke dette tip til Prescription Diet z/d eller d/d hunde- og kattefoder.)
    

  Vi fraråder at fodre med mad eller madrester. Dyrlæger er af den overbevisning, at fodring med madrester eller anden menneskemad kan føre til overskud eller underskud af næringsstoffer i din hunds eller kats ernæring, hvilket med tiden kan medføre helbredsproblemer hos den (såsom overvægt). Fodring med madrester eller anden menneskemad kan også gøre hunden eller katten mere kræsen.

  Hvordan udskifter jeg min hunds eller kats foder?

  Hunde og katte er vanedyr og skal måske bruge lidt hjælp ved skift til et nyt foder. Medmindre du har fået andet at vide af din dyrlæge, skal du gradvist introducere et nyt foder over en 7-dagesperiode. Bland det nye foder i det nuværende foder, og øg gradvist mængden, indtil måltidet kun består af det nye foder.

  De fleste hunde og katte accepterer deres foder, men nogen er mere tilbageholdende med at opgive det, de kender. Hvis din hund eller kat har svært ved at skifte foder, kan du prøve et af følgende forslag:

  • Lun foderet eller tilføj lunkent vand til det for at forstærke smagen og duften.
  • Lad ikke foder stå fremme hele tiden. Overvej at fodre med et portionsmåltid hver tredje til fjerde time, 15-20 minutter ad gangen.
  • I forbindelse med foderskift kan du forstærke smagen af både tør- og vådfoder ved at tilføje en lille smule kyllingebouillon med lavt natriumindhold eller væsken fra dåsetun i vand. (Brug ikke dette tip til Prescription Diet z/d eller d/d hunde- og kattefoder.)

  Se tips og video om skift af foder til hunde eller katte

  Kan jeg give min hund godbidder, når jeg fodrer den med Prescription Diet?

  Prescription Diet Canine Treats er godbidder med lavt kalorieindhold og begrænset indhold af mineraler til hunde, som bliver fodret med Prescription Diet foder. Du kan dække op til 10% af din hunds daglige energibehov med Prescription Diet Canine Treats og samtidig stadig opretholde en næringsstofprofil, som bidrager til at håndtere den underliggende sygdom. Spørg din dyrlæge, om Prescription Diet Canine Treats passer til din hund, hvis den bliver fodret med følgende Prescription Diet produkter:

  • Prescription Diet b/d Canine
  • Prescription Diet c/d Canine
  • Prescription Diet g/d Canine
  • Prescription Diet h/d Canine
  • Prescription Diet j/d Canine
  • Prescription Diet k/d Canine
  • Prescription Diet r/d Canine
  • Prescription Diet w/d Canine
  • Prescription Diet Metabolic Canine
  • Prescription Diet d/d Canine dogs
  • Prescription Diet i/d Canine
  • Prescription Diet z/d Canine

   

  Til hunde, der fodres med Prescription Diet produkter, der ikke er anført ovenfor, foreslår vi, at du laver en hjemmelavet godbid vha. denne opskrift og det Prescription Diet foder, som du fodrer din hund med.

  Kan jeg give min kat godbidder, når jeg fodrer den med Prescription Diet?

  • Prescription Diet d/d Feline
  • Prescription Diet i/d Feline
  • Prescription Diet z/d Feline

   

  Prescription Diet Metabolic Treats er sunde og velsmagende godbidder til voksne katte, som understøtter sundt vægttab og vægtstyring. Disse Metabolic Treats fås i dyrlægeklinikker og hos autoriserede onlineforhandlere. De er et fremragende supplement til katte, der fodres med:

  • Prescription Diet Metabolic Feline
  • Prescription Diet m/d Feline
  • Prescription Diet r/d Feline
  • Prescription Diet w/d Feline

   

  Til katte, der fodres med et Prescription Diet produkt der ikke er anført ovenfor, foreslår vi, at du laver en hjemmelavet godbid vha. nedestående opskrift og det Prescription Diet foder, som du fodrer din hund med.

  Opskrift på hjemmelavede godbidder, der giver ca. 25 godbidder

  Til katte

  Til hunde

 • Spørgsmål om hunde- og kattepleje

  Hvordan kan jeg få mere at vide om min hunds eller kats sygdom?

  Når din hund eller kat er diagnosticeret med en sygdom, vil du naturligvis gerne vide mere om sygdommen og behandlingsmulighederne. Læs mere om sygdomme hos hunde og sygdomme hos katte.

  Hvordan finder jeg ud af, om min hund eller kat er overvægtig?

  Da mere end 50% af alle hunde og katte er overvægtige, er det vigtigt at være opmærksom på din hunds eller kats vægt. Der er flere tegn, du kan se efter for at afgøre, om din hund eller kat er ved at blive overvægtig. Disse advarselstegn omfatter følgende:

  • Ribbenene kan ikke længere mærkes
  • Taljen er ikke længere synlig
  • Fedtlag hen over hofterne og ved haleroden
  • Vraltende gang
  • Hunden eller katten har svært ved at bevæge sig
  • Stakåndethed
  • Dårligt humør

   

  Det er vigtigt at kende din hunds eller kats vægt, da en korrekt vækst og vægt kan bidrage til at forebygge mange overvægtsbetingede sygdomme samt vækstrelateret skeletsygdom. Hvis du bemærker nogen af disse advarselstegn, kan din dyrlæge hjælpe med at anbefale ændringer, så du kan holde din hund eller kat sund og rask.

 • Om Hill's Pet Nutrition, Inc.

  Hvordan er Hill's engageret i dyrevelfærd?

  Hos Hill's har vi forpligtet os til at sørge for velfærd for dyr overalt – både dem, vi selv tager os af, og din hund eller kat. Få mere at vide om Hill's engagement i dyrevelfærd.

  Er ledige jobs hos Hill's anført på jeres websted?

  Besøg venligst vores jobsektion, hvis du ønsker mere information om jobs hos Hill's.

 • Om vores hjemmeside

  Hvordan tilmelder jeg mig?

  Tilmeld dig her.

  Jeg har glemt mit bruger-id. Kan I sende det til mig?

  Kontakt os med dit fulde navn og din e-mailadresse. Så sender vi dit bruger-id.

  Jeg har glemt min adgangskode. Kan jeg få en ny?

  Giv os din e-mailadresse. Så sender vi dig en ny adgangskode.

  Min konto er blevet spærret af sikkerhedsmæssige årsager. Hvordan kan jeg ophæve spærringen af min konto?

  På grund af mislykkede loginforsøg er din konto blevet spærret af sikkerhedsmæssige årsager. Vi genaktiverer din konto og nulstiller din adgangskode – du skal blot kontakte os med dit bruger-id.

  Jeg har været gennem alle FAQ'er, og jeg har stadig spørgsmål til Hill's. Hvordan kan jeg kontakte jer?

  Kontakt vores kundeservice med dit spørgsmål.

  Hvordan bruger vi hos Hill's cookies på vores websted?

  Hill's gør begrænset brug af cookies på webstedet, så vi kan tilbyde vores besøgende den bedst mulige brugeroplevelse.

  Vores websted bruger cookies til at forbedre din browsingoplevelse. Nogle cookies husker dig, så vi kan tilbyde dig en mere personlig webstedsoplevelse, når du vender tilbage. Andre cookies sporer, hvor mange der besøger vores sider, så vi kan forbedre den generelle oplevelse af webstedet, mens atter andre har afgørende betydning for webstedets funktion. Hvis du ikke har noget imod cookies, så vælg OK for at fortsætte med at browse. Hvis du ikke er sikker, kan du læse vores vilkår og betingelser her, eller du kan ændre dine personlige indstillinger, så du opnår fuld kontrol over, hvilke cookies du får.

 • Hvordan benytter jeg mig af 100% tilfredshedsgarantien?

  Hill’s tilfredshedsgaranti giver dig en reklamationsret på 30 dage fra købsdato ved fremvisning af kvittering og kreditnota. 

  Find formularen for tilfredshedsgaranti her.