Sådan vælger du den bedste ernæring til din killing

Killinger er fulde af energi, så det bedste foder til dem indeholder den rette balance mellem kalorier, protein og smag. Her er alt, du behøver at vide for at holde din nye ven så glad og sund som muligt.

Livslang Sundhed Begynder med Videnskab

Der er flere ting, som du bør overveje, når du skal vælge det bedste foder til din nye killing. Disse tre overvejelser er vigtige for at sikre, at din killing får en sund start på livet.

Killinger har deres egne ernæringsbehov

Nogle af næringsstofferne i killingefoder er de samme som i foder til voksne katte, men der er nogle få forskelle, som understøtter udviklingen af din killings hjerne og muskler.

Forvent, at din killings foder har et højere indhold af protein og mineraler samt af kalorier, da killinger typisk er mere aktive end ældre katte.

En sund fodringsplan

En konsekvent fodringsplan forhindrer, at din killing overspiser, og giver dig samtidig mere kontrol over måltiderne. Find en passende fodermængde med denne killingefoderberegner* – og sørg altid for at rådføre dig med din dyrlæge først.

Kattens vægt Yngre end en måned 4-6 måneder gammel 7-12 måneder gammel og  ved graviditet
0,5 kg 30 g
0,9 kg 40 g 40 g
1,4 kg 70 g 55 g
1,8 kg 85 g 70 g
2,3 kg 100 g 75 g 70 g
4,5 kg 140 g 115 g
6,8 kg 140 g

* Baseret på anbefalinger for Science Plan kattefoder

Serveringsmuligheder

Variation i konsistensen bidrager til at gøre måltiderne uimodståelige, og det er netop derfor, Hill's tilbyder både våd- og tørfoder til killinger. Produktudvalget indeholder alt fra knasende foderpiller til velsmagende gryderetter.

Tørfoder til killinger

Hver foderpille er designet med tanke på killingens lille mund, så din lille ven kan nyde hvert måltid. Hill’s smagssortiment er desuden godkendt af de kritiske katte i vores Pet Nutrition Center.

Vådfoder til killinger

Når du åbner en af Hill's vådfodertyper til killinger, vil du bemærke, at alle varianter er fyldt med gode grøntsager, møre kødstykker og velsmagende sovs. Forkæl din killing med et af vores finthakkede måltider og gør måltidet til noget særligt.

Meget i én bid

Vi forener tid, anstrengelser og forskning for at sørge for, at måltidet kan bidrage til at give din killing et langt og lykkeligt liv. Nedenfor er nogle af de mærker, der er sammensat med din killings sundhed for øje.

Køb Hill’s killingefoder efter mærke

Science Plan killingefoder

Science Plan er baseret på mere end 70 års forskning i udvikling af ernæring, der opfylder din killings biologiske behov. Måske er det grunden til, at dyrlæger anbefaler Hill's foder.

Køb Science Plan

VetEssentials Kitten killingefoder

Hill's VetEssentials Kitten killingefoder, der kun fås hos din dyrlæge, er sammensat til at give din killing fem vigtige sundhedsfordele.

Køb VetEssentials Kitten

Killingepleje

Artikler og værktøjer

Hunde- og kattepleje

 • Min kat er kræsen

  154502253 Hvis din kat er kræsen, skal du ikke bekymre dig, da katte katte har ry for at være ekstremt kræsne.
 • At blande fodertyper

  Det er populært at "pynte" tørfoder med lidt vådfoder på toppen.
 • Hvordan og hvornår skal du fodre din kattekilling?

  Det er vigtigt at fodre kattekillingen den rigtige mængde foder med de rigtige intervaller, men det kan være svært - foderkravene varierer meget fra den ene killing til den anden.
 • Hvordan vælger du blandt kuldet

  Hvis du vælger en killing fra et helt kuld, kan et par enkle tips hjælpe dig med at træffe det bedste valg.
 • Sådan plejer og bader du din kat

  154502253 Enhver der har kat ved, at de er omhyggelige pelsplejere. De fleste katte vil bruge en stor del af dagen på pelspleje, men nogen gange kan de have behov for lidt ekstra hjælp – for eksempel hvis de har været skadet, eller hvis lange hår bliver sammenfiltret.
 • 4 Ways to Help Your Cat Maintain an Ideal Weight

  Learn about how to ensure your cat attains an ideal weight and maintains a healthy weight for life with these four steps to a healthier cat from your good friends at Hills Pet Nutrition.

Bliv klogere på din killings behov

Få eksklusive rabatter og træningstips til din nye killing ved at tilmelde dig Hill’s My Pet Companion.

Tilmeld dig nu