Vores virksomhed

VORES MISSION 

At hjælpe med at berige og forlænge det særlige forhold mellem mennesker og deres hunde eller katte.

VISION

Det er vores vision at være førende i kvalitetssegmentet på markedet for hunde- og kattefoder på verdensplan gennem vores position som anerkendt globalt førende inden for ernæringsmæssig sundhedspleje til hunde og katte.
Vi mener med andre ord ligesom vores stifter, dr. Mark Morris Sr., at hunde- og katteernæring er afgørende for, at hunde og katte kan få et langt og sundt liv. Vi ønsker, at alle skal vide, at Hill's hunde- og kattefoder er det bedste foder, en hunde- eller katteejer kan købe.

FILOSOFI

Vi mener, at alle dyr – både din hund eller kat og alle andre kæledyr – har krav på at blive elsket og passet på i hele deres liv. Derfor er vi stolte over, at vores hunde- og kattefoder kan gøre en forskel i din hunds eller kats liv. Vi lover at vi vil forpligte os til at sørge for velfærd for dyr overalt.

Dr. Mark Morris Sr.

VORES HISTORIE

Buddy – inspirationen bag Hill's hunde- og kattefoder

Hill's blev grundlagt af dr. Mark Morris, en enestående dyrlæge. Han mente, at vi bør tage vores dyrs helbred lige så alvorligt som vores eget.
Efter at have set en forbindelse mellem dårlig ernæring og sygdom hos hunde og katte, udviklede dr. Mark Morris et hunde- og kattefoder, som var suverænt i forhold til andet foder på markedet.
Vendepunktet for dr. Morris kom, da han mødte en blind mand ved navn Morris Frank og hans elskede førerhund Buddy. Buddy led af nyresygdom, og Morris Frank bad dr. Morris om hjælp. Dr. Morris vidste, at de fleste fodertyper på daværende tidspunkt indeholdt meget fosfor og protein for at forbedre smagen, og at fodring med dem derfor kunne skade nyrerne. Så han gik i gang med at udvikle et foder, som havde et lavt saltindhold, men stadig god smag og høj næringsværdi.

Dette foder blev til Hill's Prescription Diet k/d, som blev det første kommercielt tilgængelige hunde- og kattefoder fra Hill's. Det hjalp Morris og Buddy til at få mange flere lykkelige år sammen. Det er derfor, vi betragter Buddy som Hill's første hund.

Læs mere

Dr. Mark Morris Sr. with dog in the lab

LANG ERFARING MED INTERESSE FOR DYR

Dr. Mark Morris Sr.

Dr. Morris blev født i 1901 og var en visionær person inden for klinisk ernæring. Han mente, at ernæring ville kunne bruges til at forbedre livet for hunde og katte med bestemte helbredsproblemer.

Dr. Mark Morris Jr.

Dr. Mark Morris Sr.'s søn, Dr. Mark Morris Jr., fortsatte sin fars arbejde og betragtes som grundlæggeren af velværeernæring til små dyr.

A veterinarian holds a gray cat.

VORES ENGAGEMENT I DYREVELFÆRD

Alle hunde og katte, der fodres med Hill’s Pet Nutrition, lever i kærlige, sikre, sjove og rene omgivelser. 

Vi bruger udelukkende de ikke-indgribende forskningsmetoder, der er nødvendige for at udvikle en ernæringsteknologi, som giver hunde og katte overalt i verden et længere, sundere liv.

Læs mere

 

VORES ENGAGEMENT I BÆREDYGTIGHED

 


Hill's er engageret i at sikre bæredygtighed på mange forskellige måder. Ud over hunde og katte omfatter dette engagement også mennesker, resultater og miljøet.

Læs mere