Sådan vælger du det bedste hundefoder

Hill’s er passionerede omkring at fremstille kvalitetsfoder, som selv den mest kræsne hund, vil elske. Her kan du læse mere om de vores forskellige typer hundefoder.

Vælg det bedste til din hund

Når det kommer til din hunds ernæringsbehov, er der mange ting, som du bør overveje. Her er tre tips, som du kan huske på, når du skal vælge et hundefoder.

1

Din hunds alder

Det er vigtigt, at din hunds foder passer til dens alder. Når din hund går fra at være hvalp til voksen og igen fra at være voksen til senior, bør du også udskifte dens foder. Hill’s hundefoder til hvert livsstadie er sammensat, så din hund altid får den ernæring, den har brug for.

Hvalpe under 1

Hvalpe under 1 år & drægtige og diegivende hunde

Hill's hvalpefoder er særligt sammensat med alt lige fra magert protein til fiskeolie af høj kvalitet, for at det kan følge med en hvalps energiske livsstil og samtidigt støtte udviklingen af en sund hjerne, sunde øjne og knogler. 

Køb hvalpefoder

Voksne hunde (1-7 år)

Voksne hunde (1-7 år)

For at holde hunde sunde i deres bedste år bør hundefoder til voksne hunde indeholde den rette sammensætning af ingredienser af høj kvalitet samt antioxidanter og omega-6 fedtsyrer for at støtte deres daglige behov. 
ent.

Køb foder til voksne hunde

Foder til ældre hunde (7+ år)

Foder til ældre hunde (7+ år)

Når din hund bliver ældre, bør dens ernæringsbehov gå ud på at støtte mere specifikke behov for mobilitet og hjernefunktion, såsom plantenæringsstoffer og L-carnitin. 

 

Køb foder til en ældre hund (7 + år)

2

Ernæringsbehov

Vores sortiment rummer alt fra tørfoder, der er tilpasset din hunds mund, til vådfoder og lækre godbidder.

Products SP

Ernæring som enhver hund har behov for

Måske har din hund taget på i vægt, dens ånde er værre end sædvanligt eller måske er du interesseret i et hundefoder, som kun anvender naturlige ingredienser. Uanset hvad er det bedste hundefoder det foder, som prioriterer din hunds sundhed højest.

Daglig sundhed og vitalitet er vigtig for enhver hund, og det er derfor Hill's tilbyder et sortiment af foder, der er sammensat til almindelige sundhedsproblemer:

  • Vægtstyring
  • Led & mobilitet
  • Sund hud og pels
  • Sund fordøjelse
  • Tandpleje & mundhygiejne
  • Energi & psykisk velvære

 

Køb Science Plan hundefoder

3

Serveringsmuligheder

Vores sortiment rummer alt fra tørfoder, der er tilpasset din hunds mund, til vådfoder og lækre godbidder.

Tørfoder til hunde

Tørfoder til hunde

Hver foderpille er designet omkring formen og størrelsen af hundens mund, så din hund bedre kan nyde sit foder. Aspekter såsom "knasende og lækker" eller "glat og sprød" er alle afprøvede af hunde i vores Pet Nutrition Center for at sørge for, at din hund får den mest tilfredsstillende konsistens.

 

Køb alle Hill’s tørfoderprodukter til hunde

Vådfoder til hunde

Vådfoder til hunde

Uanset om du serverer det som et måltid eller et lille mellemmåltid er Hill's vådfoder en tilfredsstillende tilføjelse til din hunds måltid, og vores velsmagende gryderetter er fyldt med smagfulde kødstykker, møre grøntsager og velsmagende sovs, som hunde er helt vilde med.

 

Køb alle Hill’s vådfoderprodukter til hunde

Hundegodbidder

Hundegodbidder

Alle hunde fortjener en godbid fra tid til anden, så hvorfor ikke give din ven en godbid, som er både lækker OG nærende?
 Hill's godbidder er smagfulde, sunde og belønnende snacks, som hjælper med at understøtte din hunds idealvægt, mundhygiejne og energibehov.

 

Køb alle Hill’s godbidder til hunde

 

Køb Hill’s hundefoder efter mærke

 

Hill's Science Plan Perfect Weight hundefoder til voksne hunde, små hunderacer

 4.7(82)
Banebrydende ernæring, der er sammensat til at opnå og vedligeholde en sund vægt og forbedre livskvaliteten for små racer

Find en butik

Hill's™ Science Plan™ Perfect Weight hundefoder til voksne hunde, små hunderacer

Pleje af din hund

ARTIKLER OG VÆRKTØJER

Hunde- og kattepleje