VIDSTE DU AT:

HUNDEN OG KATTEN HAR ET UNIKT ØKO-FORDØJELSESSYSTEM

Hunde og kattes mikrobiom i mavetarmsystemet spiller en betydelig rolle i afbalanceringen af ikke kun deres fordøjelse, men også deres generelle velbefindende.

MIKROBIOMET ER ET USYNLIGT NETVÆRK AF BAKTERIER OG ANDRE MIKROORGANISMER, DER KRÆVER NÆRING

Akkurat som hos mennesker påvirker dette netværk af mikroorganismer hunden og kattens fordøjelse, immunforsvar, organfunktion m.m. Disse organismer skal have den rigtige ernæring

FORDI...

HUNDEN OG KATTEN KAN DRAGE FORDEL AF SUNDERE AFFØRING M.M.

De rigtige præbiotika kan påvirke det generelle helbred. Det er akkurat som en græsplæne eller en have. Hvis du vil have den til at trives, skal du sørge for at give planterne næring, så de trives i netop det miljø. Præbiotika er den gødning, der giver næring til fordøjelsessystemets bakterier — og kan påvirke hunden og kattens generelle sundhed og velvære.

Efter omfattende forskning har eksperter hos Hill's fastslået, at en forbedring af ønskværdige bakteriers aktivitet kan resultere i betydelige fordøjelsesmæssige fordele — uden at tilføre nye, udefrakommende, specifikke bakterier.

Områder, som mikrobiomet kan hjælpe med at støtte

Fordøjelse

Fordøjelse

Afføringskvalitet

Afføringskvalitet

Immungesundheit

Immunforsvar

Energi

Energi

Generel organfunktion

Generel organfunktion

HILL'S ER FØRENDE INDEN FOR PRÆBIOTISK MIKROBIOM ERNÆRING

Med forskning i mikrobiotisk sundhed i mere end et årti har Hill's' dyrlæger og ernæringseksperter sammensat en speciel ernæring, der sætter mikrobiotisk sundhed forrest i forhold til fordøjelsessystemet.

activbiome+ technology badge

SÅ...

MED ACTIVBIOME+ TEKNOLOGI HAR VI SAMMENSAT EN ERNÆRING, DER ER ET SKRIDT FORAN.

ActivBiome+ teknologi er en revolutionerende præbiotisk blanding, der forvandler den måde, du tager vare på hunden og kattens fordøjelsessystem og velvære på — fås nu i flere Hill's produkter.

Se vores ActivBiome+ sortiment