DIÆTETISK
ERNÆRING
DER ER ET SKRIDT FORAN

DIÆTETISK ERNÆRING, DER HJÆLPER DYRLÆGER MED AT FORANDRE DIN HUND ELLER KATS LIV

Når din dyrlæge identificerer specielle ernæringsbehov nas din hund eller kat, så bidrager Hill's Prescription Diet foder til, at du kan give dem den bedste pleje med hver eneste skål foder.

Hill’s Prescription Diet foder er klinisk dokumenteret diætetisk ernæring til en række problemer, der er unikke for den enkelte hund og kat.

IKON URINÆR SUNDHED

SUNDE URINVEJE

IKON VÆGTSTYRING

VÆGTSTYRING

IKON BØRNESTØTTE

NYREPLEJE

IKON DIGESTIV PLEJE

MAVE-TARM-PROBLEMER

IKON HUD & PELSSUNDHED

SUND HUD OG PELS

Dette er blot nogle få af de helbredsproblemer, som Prescription Diet produkterne dækker – se hele vores sortiment herunder.

TIL HUNDE TIL KATTE

Alt Hill’s Prescription Diet foder er baseret på innovativ ernæringsmæssig videnskab, der hjælper din hund eller kat med at få det bedste liv. Hill’s er stolte over at tilbyde ernæring, der er et skridt foran – uanset hvilket problem din hund eller kat har.

Vores hold af ernæringseksperter og dyrlæger udfører kliniske studier for at udvikle vores foder, så du kan være sikker på, at din hund eller kat får den bedste ernæringsmæssige pleje, som videnskaben kan tilbyde. Vi tilbyder ernæringsmæssig støtte til helbredsproblemer, der spænder fra mave-tarm-problemer til pleje af nyrer, sunde urinveje, tandpleje, fodersensitivitet m.m.

Hvis din hund eller kat har fået diagnosticeret et specifikt problem, eller du har mistanke om, at den kan have behov for ekstra støtte, kan du bestille en tid hos dyrlægen, så du kan få mere at vide om, hvordan Prescription Diet kan få den tilbage til deres bedste udgave.

Hill's Logo

ANBEFALET AF DYRLÆGER

Hill's er førende inden for banebrydende fodervidenskab og -forskning, og vi er beærede over at være et brand, der anbefales af dyrlæger.

Tilfredshedsgarantilogo

100 % TILFREDSHED GARANTERET

Hvis du af en eller anden grund ikke er tilfreds, kan du returnere resten af produktet til det sted, hvor det er købt, for at få pengene tilbage eller få et nyt produkt.

FIND EN DYRLÆGE I NÆRHEDEN

Hill’s Prescription Diet er diætetisk ernæring, der skal anbefales af en dyrlæge. Du kan bruge vores praktiske søgefunktion til at finde en dyrlæge, der kan vurdere din hund eller kats behov.

Kom i gang