tilbagegang
bliver til fremskridt.
TAKKET VÆRE VIDENSKAB.

Klinisk udviklet ernæring for at hjælpe dyrlæger med at få din hunds eller kats helbred tilbage på sporet

Hunde og katte med helbredsproblemer har et særligt behov for ernæringsmæssig støtte - derfor anbefaler dyrlæger Hill's Prescription Diet, specialiseret og klinisk udviklet ernæring.

Vi tilbyder klinisk testet fordøjelsespleje til hunde og katte

ikon urinvejssundhed
SUNDE URINVEJE
ikon nyrestøtte
NYREPLEJE
ikon hud og pels sundhed
PLEJE TIL SENSITIV HUD
ikon vægtkontrol
VÆGTSTYRING
ikon fordøjelsessytem
FORDØJELSESPLEJE

Dette er blot nogle få af de helbredsproblemer, som en dyrlæge kan anbefale Prescription Diet-produkter til. Se vores komplette liste over hunde- og kattefoder nedenfor.

Støtter kæledyr, så de kan leve det bedste liv

Prescription Diet foder er klinisk testet ernæring udviklet til at modvirke en række forskellige sundhedsproblemer, så du kan være sikker på, at din hund eller kat får førsteklasses videnskabeligt baseret ernæring.

Hvis din hund eller kat har et særligt helbredsproblem, eller hvis du fornemmer, at den har brug for hjælp, skal du aftale en tid hos din dyrlæge og spørge, hvordan Prescription Diet foder kan understøtte.

Hill's logo
 

ANBEFALET AF DYRLÆGER

Som førende inden for avanceret foder forskning og videnskab er Hill's beæret over at være det mærke, der anbefales af dyrlæger i USA.

Tilfredshedsgaranti logo

100 % TILFREDSHEDSGARANTI

Hvis du af en eller anden grund er utilfreds med dit produkt, skal du returnere den ubrugte del til købsstedet for at få pengene tilbage eller få et erstatningsprodukt. Få mere at vide her

Find en dyrlæge i nærheden af dig

For at kunne købe Prescription Diet foder kræves en anbefaling fra din dyrlæge. Det første, du skal gøre, er at bede din dyrlæge om at vurdere din hund eller kats helbred og ernæringsbehov.