FORBEDRING AF

LIV

SAMMEN

Livet er bare sjovere, når din hund er sund. Det er derfor, vi har valgt at samarbejde med din dyrlæge om at levere de bedste ernæringsbaserede løsninger, der hjælper jer med igen at få et normalt og godt liv sammen.

ET SAMARBEJDE, DER GØR EN FORSKEL

Uanset hvilke helbredsproblemer din hund har, giver vores samarbejde med dyrlæger en unik mulighed for at finde en løsning. Spørg din dyrlæge, hvordan Prescription Diet kan hjælpe din hund.

ERNÆRINGSMÆSSIG FORSKNING OG INNOVATION

Når man kombinerer vores videnskabelige tilgang til ernæring med ekspertisen hos mere end 220 dyrlæger og ernæringseksperter med ph.d.-grad, står det klart, at vi er meget mere end bare producent af hunde- og kattefoder. Vi elsker dyr og arbejder omhyggeligt på at gøre en forskel i deres liv.

UIMODSTÅELIG SMAG

Selv den bedste ernæring i verden duer ikke, hvis din hund ikke kan lide at spise den. Lok din hund med velsmagende ingredienser, uimodståelige aromaer og unikke former og konsistenser, som hunde ikke kan modstå.

VORES ENGAGEMENT I KVALITET

Ro i sindet er uvurderligt. Det er derfor, alt Prescription Diet™ foder er baseret på de bedste ingredienser fra de mest betroede leverandører. Hill's kvalitetskontrolteam og diverse myndigheder inspicerer produktionsanlæggene regelmæssigt. Få mere at vide.

INTRODUKTIONEN AF DIÆTERNÆRING

Det hele begyndte med en Seeing Eye hund, dens bedste ven og en dyrlæge med en vision. Det var sådan, dr. Mark Morris skabte diæternæring for mere end 75 år siden. Siden da har vi løbende videreudviklet foderet. Vi har videreført hans engagement i innovation gennem lanceringen af banebrydende produkter, såsom Hill's Prescription Diet b/d, Hill's Prescription Diet Metabolic og meget mere.

Vægthåndtering

96% af hundene tabte sig på to måneder i hjemmet.

Mavetarmsygdom

Indeholder den optimale sammensætning af næringsstoffer til at fremme af sund fordøjelse.

Allergi/Hudlidelse

Lindrer kløende og irriteret hud.

Urinvejssygdomme

Klinisk dokumenteret ernæring til at opløse og modvirke dannelse af  struvitsten.

Nyresygdomme

Klinisk testet ernæring til forbedring af livskvaliteten.

Pleje af din hund

ARTIKLER OG VÆRKTØJER

Hunde- og kattepleje

 • Hund | Race - hillspet.dk

  Uanset om du leder efter en makker til løbeture eller én til at kæle med på sofaen, er det vigtigt at vælge en race, der passer til din livsstil.
 • Hund | Ny hundeejer - hillspet.dk

  Tillykke! Du har truffet en stor beslutning ved at få et nyt firbenet familiemedlem! Det er både en af de mest spændende begivenheder i livet, men også et stort ansvar.
 • Hund | Træning - hillspet.dk

  En hund vil gøre alt for at gøre dig glad. Derfor er de fleste hunde nemme at træne.
 • Hund | Regelmæssig Pleje - hillspet.dk

  Sommetider kan det godt være lidt overvældende at være hundeejer. Du vil gerne være en hundeejer, der ved det hele, men det er selvsagt umuligt.
 • Hund | Artikler - hillspet.dk

  Vores artikler er fyldt med information – og nogle skiller sig så meget ud, at vi har givet dem deres egen kategori. Her kan du finde artikler med masser af nyttige tips og råd om en bred vifte af emner.
 • Hund | Leg og Motion - hillspet.dk

  Selvom det virker som om, at din hunds yndlingsbeskæftigelse er at sove på sofaen, har den brug for regelmæssig motion for at forblive sund – ligesom dig! Heldigvis er der mange aktiviteter, som I begge to kan nyde.