en ny begyndelse
i hver pose.TAKKET VÆRE VIDENSKAB.

Se alle produkter til hunde    Spørg din dyrlæge

Klinisk ernæring til livsændrende omstændigheder

Har din hund enten en særlig sundhedstilstand eller bestemte ernæringsmæssige behov? Hill's Prescription Diet er dyrlægeanbefalet klinisk ernæring, som bidrager til at hunde kan leve det bedst mulige liv.

Packshot Urinpleje

SUNDE URINVEJE

Når din hund oplever problemer med urinvejene, kan det være ganske frustrerende for jer begge. Det er en rigtig god ide at tale med din dyrlæge og finde det korrekte foder. Hill's tilbyder en række fodervarianter til pleje af urinveje, herunder Prescription Diet c/d Multicare, som indeholder ernæring, der hjælper med at understøtte sunde urinveje hos din hund.

Packshot Vægtstyring

VÆGTSTYRING

Over 55 % af alle hunde og katte er overvægtige, og faktisk er lidt ekstra vægt på sidebenene nok til at øge risikoen for sundhedsproblemer. Den gode nyhed er, at korrekt ernæring kan hjælpe. Hill's tilbyder flere forskellige muligheder, når det kommer til foder til vægtstyring, herunder Prescription Diet Metabolic, som hjælper hunde med at tabe sig naturligt ved at aktivere deres stofskifte, samtidig med at det holder dem mætte og veltilfredse.

Packshot Kidney Care

NYREPLEJE

Nyreproblemer kræver livslang fokus. Det rette foder kan hjælpe til at opretholde en sund nyrefunktion. Prescription Diet foder til din hunds nyrepleje kan hjælpe med at opretholde væske- og mineralbalancen i din hunds krop, samtidig med at det er velsmagende og godt for musklerne.

Packshot Digestive Care

FORDØJELSESPLEJE

Når din hund har problemer med fordøjelsessystemet, er det en ganske ubehagelig omgang for alle parter. Spørg din dyrlæge til råds om, hvilket Prescription Diet foder til fordøjelsespleje, der kan hjælpe til at opretholde en sund fordøjelse hos din hund.

Følsomheder i huden ved Packshot

PLEJE TIL SENSITIV HUD

Der findes to hovedårsager til, at din hund kan opleve kløe - triggere i omgivelserne eller fødevaresensitivitet. Den rigtige ernæring kan bidrage til at opretholde sund hud og pels hos din hund.

Packshot Andre betingelser

ANDRE HELBREDSPROBLEMER

Til hunde med både almindelige - og knap så almindelige helbredsproblemer - tilbyder Hill's Pet Prescription Diet foder ernæring med videnskabeligt dokumenteret effektivitet, der bidrager til, at din hund kan leve det bedst mulige liv.

#spørg-din-dyrlæge (ankeret er kun synligt ved kodning)

dyrlæge undersøger hund

Spørg efter en anbefaling til foder hos din dyrlæge

Det behøver ikke kun at være din egen beslutning at vælge foder til din hund. Tal med din dyrlæge om, hvordan Prescription Diet foder kan hjælpe din hund. Ved du ikke, hvor du skal begynde? Download vores tjekliste med spørgsmål dyrlægen kan stille.

Download liste     Find en dyrlæge

Find et produkt

Vælg et sundhedsområde og læs mere om fordelene ved vores diætiske hundefoder varianter.

Produktvidenskab Kost

star star star star star 4.7 (203)

Jeg bruger det - og jeg kan anbefale det!

Min hund fik i/d på grund af et maveproblem, men hver gang jeg forsøgte at skifte til et almindeligt foder blev hun syg igen. Det var bare nemmere at fortsætte med i/d permanent. Det fortæller jeg til alle vores klienter med kæledyr, der lider af kroniske fordøjelses-problemer. I/d er fantastisk, både på kort og på sigt.

- sue5368, Paramus, NJ, USA

Videnskabsplan hund

Leder du efter et dagligt foder?

Sørg for, at din sunde hund kan leve det bedste liv med Hill's Science Plan - velsmagende, videnskabeligt baseret hundefoder til livets faser.

Om Science Plan

pet nutrition center (PNC)

Godkendt af vores hunde og katte

I vores globale Pet Nutrition Centre (PNC) bor over 900 hunde og katte, som hjælper os med at udvikle videnskabeligt baseret ernæring, der kan ændre dit kæledyrs liv.

Om PNC

Vet Essentials hunde

Vet Essentials

Alle typer af Vet Essentials foder indeholder 5 essentielle fordele målrettet din hunds eller kats særlige behov. Vores afbalancerede formuleringer tilbyder unikke fordele, for at hjælpe til at opretholde din hunds eller kats generelle sundhed gennem alle livets faser.
 

Om Vet Essentials