Vi mener, at den rette ernæring kan ændre alt

Baseret på årtier af forskning kan vi fremstille foder med den nøjagtige blanding af smag og ernæring, som din hund eller kat behøver — så de kan få det bedste ud af livet.

Hver forandring begynder med videnskab

Uanset om der er tale om ledende forskning på foderområdet, analyse af niveauet af næringsstoffer i hvert af vores produkter eller udvælgelsen af de optimale ingredienser for at tilgodese din hund eller kats helbred, så er Hill's drivkraft videnskab og synlige resultater.

Førende videnskab

Sammen med mere end 220 ernæringseksperter og forskere med speciale i foder har vi udviklet banebrydende ernæring som understøtter din hund eller kats sundhed.

Se hvordan

Forskning, kærlighed og pleje

På vores Pet Nutrition Center hjælper mere end 900 katte og hunde med at udvikle foder til din hund eller kat.

Udforsk vores Pet Nutrition Center

Alt hvad de har behov for i hver bid

Vores fodersammensætning er baseret på videnskab og har en nøjagtig balance, så din hund eller kat får præcis de næringsstoffer, som den har behov for.

Få mere at vide

At adskille ernæringsfakta fra fiktion

Når det kommer til ernæring, er der en masse vildledende information derude - det er derfor, det er vigtigere end nogensinde, at du har de fakta, du har brug for, for at tage velovervejede beslutninger om dit kæledyrs helbred.

Læs mere

En virksomhed inspireret af en førerhund

Vores virksomhed blev skabt i 1939, da en blind mand bad hans dyrlæge om at hjælpe hans aldrende førerhund. Svaret var ernæring — og vi har hjulpet hunde og katte lige siden.

Sikkerhedsstandarder som du kan stole på

Vores kvalitet- og sikkerhedsstandarder bygger på de standarder, som findes for producenter af mad til mennesker — så din hund eller kat får et foder fremstillet med deres behov i tankerne.