VIDENSKABSBASERET
ERNÆRING

Hill’s Brand Horizon

Vi er førende på flere videnskabelige områder og udvikler kvalitetsfoder til din hund eller kats unikke behov.

Vi mener, at videnskab er vejen frem, når det handler om at give din hund eller kat den bedst mulige pleje. Tendenser kommer og går, men vores ernæringsfilosofi er, at videnskab bør være det førende, så vi kan udvikle foder, der er et skridt foran og giver din hund eller kat det bedste liv.

Drevet af din hund eller kats behov

Innovation er ikke baseret på en skabelon. Derfor har Hill's mere end 220 dyrlæger, ernæringseksperter og forskere ansat: for netop bedre at kunne forstå, hvad hunde og katte har brug for at leve et langt, sundt og godt liv. Vi ved, at der ikke er nogen direkte vej til nye opdagelser. Derfor stiller vi først spørgsmålet "hvad hvis?", og dernæst ser vi på kliniske studier, som bekræfter resultater, som du kan stole på. I takt med at mønstre og opdagelser viser sig, opstår banebrydende resultater.

videnskab-ledede ingredienser ikon

Ingredienser baseret på videnskab

En und fordøjelse, stærke knogler og en smuk pels er alle resultatet af en omhyggeligt udvalgt kombination af ingredienser og næringsstoffer.

skål våd mad med fremhævede ingredienser

Billedet med ingredienser er kun til illustration. Ingredienserne varierer fra produkt til produkt.

Ingrediensvalg begynder med en god forståelse af hunde og kattesspecifikke ernæringsmæssige behov. Vi har valgt en kombination, som ikke kun smager godt, men som også indeholder de fleste ernæringsmæssige fordele til hunde og katte i alle aldre og størrelser.

Hver fodervariant er udviklet til at være fuldstændig uimodståelig ifølge vores team af hunde og katte på vores globale Pet Nutrition Center.

forudsigende biologi ikon

Uanset om det handler om at hjælpe en hund eller kat med at forbrænde fedt eller at hjælpe ældre hunde og katte med at føle sig unge igen, er det vores videnskabelige fremgangsmåde, som skaber Den bedste ernæring.

Førende inden for forudsigelig biologi

Vi ved at, din hund eller kats, at din hund eller kats biologi er vigtig, når det drejer sig om dens helbred. Et eksempel på dette er vores løbende forskning i, hvordan ernæring kan påvirke en hund eller kats genudtryk og hjælpe den med at leve et længere og sundere liv.

Vægt

Vi har forsket i overvægtige såvel som normalvægtige katte og hunde for at isolere de ingredienser, som naturligt bidrager til at forbrænde fedt.

Aldring

Når vi sammenligner genudtrykket hos ældre hunde og katte med det hos yngre, opnår vi en bedre forståelse af, hvordan deres biologi ændrer sig med tiden.

ikonet for kæledyrs mikrobiom

Forstå din hund eller kats helbred indefra og ud

Præbiotiske fibre nærer tarmbakterierne – og kan påvirke din hund eller kats generelle helbred og velvære. Eksperterne hos Hill's har, efter flere års forskning, fastslået, at tarmmikrobiomet ikke kun påvirker din hund eller kats fordøjelsessystem, men også dens generelle helbred.

Hill's sætter et sundt tarmmikrobiom øverst på listen, når det gælder pleje, og vi arbejder for at understøtte regelmæssig og sund afføring, samtidig med at balancen i hundens unikke mikrobiom bevares.

ActivBiome+

Hill's ActivBiome+ teknologi er sammensat med en unik blanding af præbiotika, som hurtigt nærer din hund eller kats tarmmikrobiom og giver sund fordøjelse og velvære.

videnskab-ledede ingredienser ikon

Anbefalet af eksperter

Din dyrlæge er den bedste til at hjælpe dig, når det drejer sig om information om og pleje af din hund eller kat. Det er dyrlægernes objektive feedback, som hjælper os med at fastholde og forbedre vores fodersammensætninger, og derfor anbefaler talrige dyrlæger vores foder og giver det til deres egne hunde og katte.

foto af pige, der leger med kat

Et skridt foran for fremtidige generationer

Eftersom vi har været i branchen siden 1907, forstår vi værdien af at planlægge langsigtet bæredygtighed.

billede af kæledyrs ernæringscenter arbejdstager husdyr kat

Lækker smag

Vores videnskabsbaserede tilgang gør din hund eller kats måltid tilfredsstillende og uimodståeligt.

foto af videnskabsmand, der sikrer kvalitet i et sterilt miljø

Et produkt, du kan stole på

Se, hvordan vi sikrer, at dit hunde- eller kattefoder opfylder de højeste ernærings-, sikkerheds- og smagsmæssige standarder.