Vores ernæringsfilosofi

Et stærkt engagement i bedre ernæring

Med udgangspunkt i omfattende evidensbaseret klinisk ernæring leverer Hill's et af de bedste kvalitetsprodukter inden for hunde- og kattefoder, som er udviklet til at opfylde et bredt spektrum af behov.

Some of the high quality ingredients used in Hill's pet foods.

KORREKT AFBALANCERET

Hill's hunde- og kattefoder indeholder ingredienser af høj kvalitet, og vores forskning har vist, at korrekt afbalancering af de essentielle næringsstoffer fra disse ingredienser er afgørende for et optimalt helbred hos hunde og katte. Ved hjælp af evidensbaseret forskning kan Hill's sammensætte sine foderprodukter med en nøjagtig balance mellem disse næringsstoffer, der opfylder hundes og kattes specifikke behov på baggrund af livsstadie, størrelse eller særlige behov.

Læs mere

 

FORSKNING OG INNOVATION


Hill's beskæftiger mere end 220 dyrlæger, ernæringseksperter og forskere med speciale i foder over hele verden. De arbejder hver dag på at skabe nye produkter og forbedre eksisterende produkter, som kan hjælpe din hund eller kat med at leve et langt og sundt liv. 

 

Læs mere

VORES Globale Ernæringscenter

Vores Globale Ernæringscenter er stedet, hvor vi tager os af ca. 450 hunde og 450 katte, hvis eneste opgave er at spise hunde- og kattefoder. 

Alt vores arbejde i Globale Ernæringscenter drejer sig om at sikre, at hvert eneste af vores produkter indeholder de rette mængder næringsstoffer.

Læs mere

A dog enjoys a bowl of Hill's dog food.

SEND OS EN IDÉ!

Vi tror på innovation og fortsat forbedring af vores produktsortiment – det er den vigtigste af vores kerneværdier. Du har som forbruger en unik indsigt i vores produkter, så lad os slå os sammen og fortsætte udviklingen!