GODBIDDER FRA HILL'S

EN GODBID SOM HUNDE ELSKER BEGYNDER MED VIDENSKAB

Godbidder til hunde – lige så sunde, som de er velsmagende

Vis din hund kærlighed med Hill's Treats – sjove snacks, der er videnskabeligt udviklet og indeholder sundhedsfordele, som giver dig en glad hund. De fås i knasende, bløde og tyggevenlige varianter og er en velsmagende måde at forkæle din hund på.

Healthy Weight

Bidrager til vægttab og vægtkontrol på en sund måde

Køb nu

HypoAllergenic

Sammensat til hunde med foderallergi

Køb nu

Dog looking at the owner.

Forkæl din hund med velsmagende godbidder

Vi elsker at forkæle vores hunde. Men det kan gøres uden, at din hund tager på i vægt.

Styrker båndet

Godbidder knytter jer tættere sammen. Både du og din bedste ven giver hinanden lidt ekstra kærlighed, når I henholdsvis giver og modtager lækre, sunde godbidder.

Giver positiv forstærkning

Uanset om din hund har lært nye tricks eller forbedret sin adfærd, er godbidder en god belønning for en flot præstation under træningen.

Gør din hund tryg i belastende situationer

Flytning eller besøg hos dyrlægen kan være følelsesmæssigt belastende for hunde. Gør din hund tryg ved at give den masser af ros, kærlighed og velsmagende godbidder.

Tips om godbidder

Hundeejeres hjerter smelter, når de ser deres hunds glæde over lækre godbidder, men hvordan er det bedst at give godbidderne?

1

Altid med til at styrke jeres bånd.

Når I hygger jer sammen på sofaen, kan du give din hund en godbid som en dejlig overraskelse for at vise, hvor meget du holder af den.

2

Giv kun godbidder, når din hund er rolig og afslappet.

Tag en godbid frem, så hunden kan lugte den. Vent så, til den sidder pænt i glad forventning – det er det perfekte tidspunkt til at belønne den for god opførsel.

3

Undgå at give godbidder lige før eller efter måltiderne.

Dette vil hjælpe din hund til at kunne skelne mellem almindeligt foder og særlig belønning – og vil desuden forebygge tiggeri ved spisebordet.

4

Tænk anderledes.

Det er vigtigt at undgå at fodre med mad til mennesker, men du kan i stedet forkæle din hund med vådfoder for at vise, hvor meget du elsker og værdsætter den.

5

Giv din hund godbidder – men ikke for mange.

Læs på emballagen, eller spørg dyrlægen, hvor mange godbidder din hund må for om dagen.

Vis din hengivenhed med en lækker godbid

Køb nu

Sådan forkæler og træner du din hund

ARTIKLER OG VÆRKTØJER

Hunde- og kattepleje

  • Godbidder er vigtige

    Hvis du har hund eller overvejer at få en ny hund i dit hjem, har du sandsynligvis fået mange ekspertråd om hundetræning enten fra bøger, blade eller fjernsynsprogrammer.
  • Sådan laver du en forhindringsbane til din hund

    Du elsker at bruge tid sammen med dine hunde, og selvom en forhindringsbane ser sjov ud, så kan projektet virke uoverskueligt.