Bringer venner
sammen for altid

Hill’s Food, Shelter & Love® program handler om at hjælpe hunde og katte på internater verden over ved at donere foder og give økonomisk støtte. På den måde er vi stolte af at hjælpe hunde og katte med at finde de hjem, de fortjener.

 

Vi har doneret foder for mere end
290 mio dollars
på verdensplan!

Kvalitetsfoder
hjælper
flere hunde og katte med at blive klar til at få et nyt og permanent hjem

 

Shelter logo

 

Hill's har siden 2002 doneret foder til internater verden over. På den måde sikrer vi, at svigtede hunde og katte får en nøje afbalanceret ernæring hver dag.

I Danmark er vi stolte af at samarbejde med Inges kattehjem og Dyreværnet.

 

 

 

Dyreværnet, som er en af Danmarks ældste dyreværnsforeninger, hjælper årligt mere end 1.200 danske hunde, katte, kaniner og andre smådyr med at finde nye hjem.

Dyreværnets landsdækkende dyreambulancer henter mere end 500 dyr fra dyreværnssager hvert år og modtager dagligt op til 10 anmeldelser om misrøgtede dyr. Nogle dyr bliver indleveret til internatet, fordi deres ejer ikke kan tage sig af dem og andre bliver indleveret af politi eller Falck.

Derudover har Dyreværnet, som den første i Danmark, deres helt egen mobile dyreklinik ved navn Frynseklinikken, som har til formål at hjælpe dårligt stillede danskere med at få deres dyr behandlet hos dyrlægen ud fra et ’betal hvad du kan’-princip.

Besøg Dyreværnet her: https://dyrevaernet.dk/om-dyrevaernet/

 

 

 

Inges Kattehjem har siden 1970 givet hjemløse katte nye og kærlige hjem. Kattehjemmets hovedformål er at hjælpe hjemløse katte til en bedre skæbne. Kattene tjekkes for chip- og øremærkning, men finder vi ikke kattens ejer, formidles den videre til en ny familie. Inges Kattehjem hjælper også katte, der af en eller anden grund ikke kan blive hos deres nuværende ejer, f.eks. i forbindelse med dødsfald, flytning eller skilsmisse.

Alle katte, der formidles fra Inges kattehjem, er sundhedstjekket, vaccineret, neutraliseret, chipmærket, øremærket og registreret i Dansk katteregister, inden de forlader vores internater.

 

Besøg Inges Kattehjem her: https://inges-kattehjem.dk/

 

Her er en af de hunde og katte, vi har været med til at hjælpe.

 

Historien om Linse fra Dyreværnet

Rikke, direktør og dyrlæge hos Dyreværnet har sendt os denne historie om hunden Linse og hendes hvalpe.

 

I april 2018 hentede Dyreværnet hunden Linse og hendes ni hvalpe på Lolland. Linse var markant underernæret og havde på en diæt af kartofler, gulerødder og havresuppe forsørget sine ni små hvalpe. Da hundene blev undersøgt, viste det sig at de alle led af blodmangel, havde lave proteinniveauer og var underernærede. Mens Linse var synligt afmagret, var hvalpene med det blotte øje normale at se på – bortset fra at de vejede det kvarte af hvad artsfæller på samme alder vejer!

 

Hele familien blev øjeblikkeligt startet op på Hill’s Science Plan puppy large breed, fordelt på mange små måltider henover døgnet. Grundet Linses dårlige tilstand og hvalpenes voldsomme sult, var det ingen sag at tilvænne dem fast føde.

 

Efter fire uger er både Linse og hvalpene er kommet sig og trives fint. Hvalpene er endnu små men velfungerende og er om kort tid klar til nye hjem. Ernæringsrigtig fodring af hvalpe og mødre er livsvigtigt. Det er her byggestenene til et sundt helbred lægges, og det er her ernæringen spiller en afgørende rolle for udvikling af bevægeapparat, organer, immunforsvar og hjerne. Fordi denne familie blev frarøvet den rette ernæring i forløbet, ved vi endnu ikke, om der vil være følgevirkninger heraf. Den information skal de kære smås nye ejere forholde sig til og kunne tackle.

 

Håbet er, at fortsat korrekt ernæring med Hill’s kan afhjælpe eventuelle sygdomme relateret til den dårlige start på livet.

 

På billederne ses Linse ved ankomst og 10 dage efter.

 

 

 

Find et internat

 

 

Hill's mission

Vores mission er at hjælpe med at berige og forlænge det særlige forhold mellem mennesker og deres hunde eller katte.

Lær mere

Plejetips til hunde- og katteejere

Du kan læse vores bedste tips til træning, leg og pleje af din hund eller kat.

Oplev vores sortiment

Find det rigtige foder

Læs hvad kombinationen af sunde ingredienser, nøje afbalanceret ernæring og høje kvalitetsstandarder kan gøre for din hund eller kat. I sidste ende er en sund hund eller kat også gladere.

Køb foder

 

 

Du kan være med til at gøre en forskel for svigtede hunde og katte!

Følg os på facebook, hvor vi ofte har indsamlingsaktiviteter til fordel for de internater, vi samarbejder med
https://www.facebook.com/HillsPetNutritionDanmark/